17.koulu

17. koulu on kokoelma kursseja, visualisaatioita, videoita ja luettavaa.

Koulussa on linjoja, joita voi kulkea, kuten enkelipolku tai yksisarvispolku. Tai sitten voi poimia sieltä täältä juuri sen, mikä itseä kiinnostaa. Koulu ei ole koskaan valmis, se täydentyy ja vähän muuttuukin koko ajan, joten kiinnostavia juttuja riittää jatkuvasti.

Kouluun ostetaan jäsenyys, jonka jälkeen ilmaissisältö on heti käytettävissä ja on mahdollista ostaa maksullisia kursseja. Näitä pääsee katsomaan ilman jäsenyyttä, kun selailee kaupan sivuja, kaikista koulun tuotteista on näkyvillä pieni pätkä teksiä. Tällä hetkellä sisällön laittaminen kouluun on vielä kesken.  Jatkossakin muutoksia tapahtuu, sillä kurssit päivittyvät, uusia tulee ja saattaa joku poistuakin, jos se ei enää ole ajankohtainen. Kaikki muuttuu, niin pitää myös 17. koulun muuttua, että energia pysyy mahdollisimman korkeana.

Aloita siitä, missä olet…

Kursseja on monen tasoisia. Opiskelun voi siis aloittaa vaikka ihan ensi askelista enkelien, yksisarvisten tai mestarien kanssa, ja kulkea järjestyksessä eteenpäin, tai sitten voi hypätä suoraan sille tasolle, mikä tuntuu itselle sopivalta.

… ja jatka sinne, minne haluat

Ainoatakaan polkua ei ole pakko seurata loppuun asti, välillä voi hyppiä muualla, palata tai jatkaa taas muualle. Jäsenyyden hankkimisen jälkeen valinnanvapautta on paljon. Tällä hetkellä ilmaissisältöä on jo ihan kivasti, ja sen määrä tulee vain kasvamaan, joten jäsenyyden hankkimisen jälkeen voit vallan mainiosti nauttia vain siitä. Maksullisia kursseja ei ole ollenkaan pakko hankkia – vaikka ne ovat tietysti vallan mainioita.

Opiskelijaksi – jäseneksi

Kouluun ostetaan jäsenyys. Se kestää vuoden, ja sillä selvä. Ei pakkouusimista, ei unohtuneita peruuttamisia, ei kuukausimaksuja. Vain vuoden kestävä jäsenyys, jonka loppupuolella saat muistutuksen, että voit uusia sen halutessasi.

17.koulun opiskelijana saat

 • ilmaisia kursseja
 • luettavaa ja katsottavaa
 • jäsenhintaan kursseja oman valintasi mukaan
 • kursseja, joita ei ole tarjolla missään muualla

Jäsenyyden maksettuaan saa vuoden sisäänpääsyn kaikkeen koulussa olevaan aineistoon, josta osa on jäsenille ilmaista ja osa maksaa erikseen. Lisäksi pääset jäseneksi 17.koulun omaan Facebook-ryhmään ja saat myös sen kautta ajankohtaisia ja innostavia juttuja. 17. koulun blogi on sisäpiiriläisten juttu, jonne latailen testattavaksi, luettavaksi ja katsottavaksi  monenmoista, kun koulu tästä pikkuhiljaa täydentyy.

Koulun sisältöä

Osa on valmiina, ja lisää tulee koko ajan.

17. koulun jäsenille ilmaisia – polku eteenpäin

 • Kursseja omasta suojelusenkelistä ja chakroista
 • luettavaa maadoituksesta, suojauksista, energian puhdistamisesta ja ilmaiseksi e-kirja Henkistä tietä aloittelijoille

Enkelipolku

 • Opi enkeleistä, arkkienkeleistä, parantamisesta enkelien kanssa, miten enkelit auttavat työssä ja miten tunnistaa enkelipallo

Kultaisen ajan polku

 • Aiheita, joissa käsitellään monenlaisia henkisen tien työkaluja, kuten Violettityökalut sekä opastusta kanavointiin ja kristallien kanssa työskentelyyn, runsauteen ja tilojen energiaan ja monia muita ihania juttuja

Atlantiksen polku

 • Atlantis, sen perintö ja sen ihanat enkelit ja lohikäärmeet

Ylösnousseiden mestarien polku

 • Opi mestareista, työskentelemään ja opiskelemaan heidän kanssaan ja tutustu lähemmin moniin mestareihin

Yksisarvispolku

 • Ihanat monien värähtelyjen yksisarviset tulevat tutuksi, voit oppia parantamaan tai työskennellä muuten heidän kanssaan

Lohikäärmepolku

 • Tapaa elementtien lohikäärmeet, arkkienkeleiden lohkäärmeet, kultaiset, valkoiset, vaaleanpunaiset ja monet muut ihanat valon auttajat, jotka voivat helpottaa elämääsi monin tavoin

Bisnespolku, Biz & Angels

 • Viidennen ulottuvuuden tapa tehdä työtä ja toimia yrittäjänä, henkinen markkinointi ja paljon muuta mielenkiintoista

Tutustu enemmän ja liity jäseneksi >>