Atlantis-yliopisto2018-07-24T16:24:42+00:00

Atlantis-yliopisto

Virallisemmalta nimeltään School of Universal Light, from Golden Atlantis to the new Golden Age, suomeksi tuttavallisesti Atlantis-yliopisto.

Vuonna 2032 viimeistään alkaa uusi kultainen aika, ja se perustuu Kultaisen Atlantiksen tietoon ja taitoihin, vaikka tulemmekin lopulta kulkemaan vielä paljon pidemmälle. Atlantis-yliopiston tarkoitus on auttaa kurssilaisiaan tuomaan omaan elämäänsä ja/tai työhönsä sama rakkaus, korkea energia, kristallien kanssa työskentely, parantaminen ja monet muut ihanat asiat kuin silloin ennen, kun elimme Kultaisella Atlantiksella.

Atlantis-yliopiston koulutuksia on sekä etänä että livenä, suomeksi ja englanniksi.

Yliopistossa on kolme tasoa. Jokainen niistä tuo tietoa ja käytännön kokemusta Kultaisen Atlantiksen ajoilta avuksi ja iloksi näihin muutosvuosiin, kun olemme siirtymässä uuteen kultaiseen aikaan.

1. taso on arkeen, työhön, omaan henkiseen tiehen keskittyviä kursseja ja koulutuksia. Näistä osa on myös 17. koulussa.

2. taso on heille, ketkä haluavat käyttää jo osaamiaan ja uusia avautuvia kykyjä ja taitoja myös toisten hyväksi, esimerkiksi vahvemmin arjessa ja työssä tai pitämällä kursseja tai tekemällä hoitotyötä.

3. taso on mestaruustaso, kuten kristallimestari, lohikäärmemestari jne.

Uusia koulutuksia

22-23.10 Kultaisen Atlantiksen energian tuominen omaan elämään (taso I)

Kahden päivän kurssilla avaat ja vahvistat yhteyttäsi Kultaisen Atlantiksen Atlantiksen enkeleihin, yksisarvisiin ja lohikäärmeisiin.

Saat tietoa Kultaisesta Atlantiksesta ja miten se liittyy joka ikisen planeetalla olevan elämään. Työskentelemme enkeleiden ja kristallien kanssa ja Rakkauden temppelin ylipapittaren Afroditen kanssa.

Teemme retkiä ympäristöön, jossa voimme yhdistyä energioihin ja harjoitella käytännössä opittuja asioita. Tämä on vähän auki, mutta ilmeisesti olemme menossa Afroditen kivellä tekemään yhdessä harjoituksia ja meditaation. Paikka sopii myös uimiseen ja oleiluun.

Sopii aloitteliljoille ja vähän pidemmälle ehtineille. Kurssikielinä suomi ja englanti.

Paikka: Pafos, Kypros. Lähempi osoite kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvittaessa kuljetus Pafoksella järjestyy.

24.10 Oma yhteys Kultaiselle Atlantikselle (taso I)

Päivän aikana tapaat Kultaisen Atlantiksen ylipappeja ja -papittaria ja työskentelet heidän kanssaan visualisaatioissa ja harjoituksissa. Tapaat Atlantiksen enkeleitä, yksisarvisia ja lohikäärmeitä, joita tunsit jo kauan sitten.

Harjoitukset ja visualisaatiot tuovat takaisin kultaisen ajan energian ja alkavat aktivoida omia muistojasi ja lahjojasi kultaisilta ajoilta ja samalla vahvistat oman sielunsuunnitelmasi toteutumista.

Illalla on täysikuu, ja teemme täysikuuseremonian Atlantiksen tapaan rannalla. Osallistuminen vapaaehtoista.

Kurssipäivä on tarkoitettu edelliset kaksi päivää käyneille tai heille, kellä muutoin on jo kokemusta henkiseltä tieltä.

Paikka: Pafos, Kypros. Lähempi osoite kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvittaessa kuljetus Pafoksella järjestyy.

10-11.11 Paluu temppeleihin (taso II)

Lähi- ja etäkoulutus, aloitus Turussa.

Lisätiedot ja selostus kurssista >>

Siirry työkalupalkkiin