Atlantis-yliopisto 2018-06-03T16:41:24+00:00

Atlantis-yliopisto

Tämä henkisen tien koulutussysteemi on vielä työn alla, ja nimikin saattaa muuttua. Aiheet ja tarkoitus sen sijaan ovat jo varmoja, tehty yhdessä valon auttajien sekä henkisen tien opettajien kanssa.

Atlantis-yliopiston koulutuksia on sekä etänä että livenä, suomeksi ja englanniksi.

Yliopistossa on kolme tasoa. Jokainen niistä tuo tietoa ja käytännön kokemusta Kultaisen Atlantiksen ajoilta avuksi ja iloksi näihin muutosvuosiin, kun olemme siirtymässä uuteen kultaiseen aikaan.

Vuonna 2032 viimeistään alkaa uusi kultainen aika, ja se perustuu Kultaisen Atlantiksen tietoon ja taitoihin, vaikka tulemmekin lopulta kulkemaan vielä paljon pidemmälle. Atlantis-yliopiston tarkoitus on auttaa kurssilaisiaan tuomaan omaan elämäänsä ja/tai työhönsä sama rakkaus, korkea energia, kristallien kanssa työskentely, parantaminen ja monet muut ihanat asiat kuin silloin ennen, kun elimme Kultaisella Atlantiksella.

1. taso on arkeen, työhön, omaan henkiseen tiehen keskittyviä kursseja ja koulutuksia. Näistä osa on myös 17. koulussa.

2. taso on heille, ketkä haluavat käyttää jo osaamiaan ja uusia avautuvia kykyjä ja taitoja myös toisten hyväksi, esimerkiksi vahvemmin arjessa ja työssä tai pitämällä kursseja tai tekemällä hoitotyötä.

3. taso on mestaruustaso, kuten kristallimestari, lohikäärmemestari jne.

Koulutukset alkavat syksyllä 2018 pilottina 2. tasolla.