Enkelit

Enkelit ovat lähellämme joka hetki. He opastavat, auttavat, tuovat viestejä Alkulähteeltä ja sielultamme, muistuttavat korkeimmasta tiestä ja parhaimmista valinnoista. Enkeleillä ei ole vapaata tahtoa, joten kaikki, mitä he tekevät, on aina jumalallisen tahdon mukaista, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Alkulähde on lähettänyt lukemattomia enkeleitä tälle planeetalle auttamaan meitä tässä uskomattomassa hypyssä uuteen kultaiseen aikaan. He ovat Luojan lähettäminä auttamassa meitä, että avaisimme sydämemme rakkaudelle ja rauhalle, ja koko planeetta ja kaikki sen päällä voisivat nostaa energioitaan.

Jokaisella ihmisellä, jokaisella eläimellä, jokaisella projektilla, jokaisella metsällä, jokaisella kodilla, jokaisella asialla ja käsitteellä, jokaisella kaupungilla, maalla ja maanosalla, jokaisella ruohonkorrellakin, ihan kaikella, on oma enkeli. Lisäksi on lukemattomia muita enkeleitä, joilla on omat tehtävänsä, kuten rauhan enkelit, rakkauden enkelit tai parantamisen enkelit. Enkeleitä riittää kaikille ja kaikkialle, ja tällä hetkellä planeetalla on enemmän enkeleitä kuin koskaan.

Enkelit auttavat pyydettäessä, suojelevat tarvittaessa ja ovat tukena kaikissa asioissamme, niin pienissä kuin suurissa. He eivät elä elämäämme puolestamme, eivätkä tee ratkaisuja puolestamme, mutta kertovat aina, mikä on korkein ratkaisu ja paras tie, jos vain kysymme.

Enkelit tulevat seitsemännestä taivaasta, eli seitsemännestä tai vielä korkeammasta ulottuvuudesta, eli värähtelystä. Enkeleistä hitaimmin värähtelevät omat suojelusenkelimme, vaikka heidänkin värähtelynsä on totta kai paljon nopeampaa ja korkeampaa kuin omamme.
Usein oma suojelusenkelimme on ensimmäinen kosketuksemme enkelien maailmaan, koska hän voi madaltaa värähtelyään niin paljon, että voimme aistia hänet. Enkelien energia on aina rakastavaa ja toista kunnioittavaa.

2018-05-31T11:09:01+00:00