Kultaisten aikojen yliopisto

Virallisemmalta nimeltään University of Golden Ages, Kultaisten aikojen yliopisto, suomeksi tuttavallisesti usein kutsuttu Atlantis-yliopistoksi.

Vuonna 2032 viimeistään alkaa uusi kultainen aika, ja se perustuu Kultaisen Atlantiksen tietoon ja taitoihin, vaikka tulemmekin lopulta kulkemaan vielä paljon pidemmälle. Yliopiston tarkoitus on auttaa kurssilaisiaan tuomaan omaan elämäänsä ja/tai työhönsä sama rakkaus, korkea energia, kristallien kanssa työskentely, parantaminen ja monet muut ihanat asiat kuin silloin ennen, kun elimme Kultaisella Atlantiksella. Myös muiden kultaisten aikojen viisaus, tieto ja taidot alkavat nousta esiin, kun värähtelymme nousee. Muut kultaiset ajat ovat Angala, Petranium, Mu ja Lemuria, ja varsinkin Lemurian ja Angalan energiaa ja viisautta tullaan tässä yliopistossa levittämään parhaamme mukaan.

Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksia on sekä etänä että tavallisina kursseina, suomeksi ja englanniksi.

Yliopistossa on kolme tasoa. Jokainen niistä tuo tietoa ja käytännön kokemusta Kultaisen Atlantiksen ja muilta kultaisilta ajoilta avuksi ja iloksi näihin muutosvuosiin, kun olemme siirtymässä uuteen kultaiseen aikaan. Jokaisen opiskelijan on ensin käytävä 1. tason kaikki osat, tai hänellä on oltava vastaavat tiedot, päästäkseen jatkamaan muihin koulutuksiin. Aikaisempi osaaminen otetaan huomioon joka tasolla.

1. taso, Initiate, on perustaso, jossa opiskellaan arkeen, työhön, omaan henkiseen tiehen keskittyviä kursseja, kuten maadoitus, suojaukset, kristallit, oma valonauttajien tiimi.

Koulutusosiot ovat Maadoitus, Suojaus, Energian puhdistaminen, Chakrojen perusteet, Omat valonauttajat, Kohti uutta kultaista aikaa – muutos ja mitä odottaa, Kristallien perusteet, Kultaiset ajat.

2. taso, Adept,  on heille, ketkä haluavat tietää lisää eri aiheista sekä mahdollisesti käyttää jo osaamiaan ja uusia avautuvia kykyjä ja taitoja myös toisten hyväksi, esimerkiksi vahvemmin arjessa ja työssä tai pitämällä kursseja tai tekemällä hoitotyötä. Tällä tasolla voi opiskella enkeleistä, ylösnousseista mestareista, lohikäärmeistä, yksisarvisista, kristalleista ja elementaaleista, sekä Atlantiksesta, Lemuriasta ja Angalasta. On myös mahdollista opiskella parantajaksi/hoitajaksi tai henkisen tien opettajaksi.

Perusopintoihin kuuluvat Enkelit, Ylösnousseet mestarit, Yksisarviset, Lohikäärmeet, Kultainen Atlantis, Lemuria ja Angala. Lisäksi on valittavissa kolme polkua, Parantaja-polku, Käytännön ylösnousemus -polku sekä Sielun mestaruus -polku. Parantajan polun kursseihin kuuluvat mm. chakrat, kristalleilla hoitaminen sekä parantaminen enkelien, yksisarvisten tai plejadilaisten kanssa.  Polun kursseilla on mahdollista valmistua energiahoitajaksi valitsemastaan aiheesta. Käytännön ylösnousemus -polulla kurssien aiheisiin kuuluvat mm. kristallit, runsaus, ilmentäminen, henkiset lait, Ykseyden laki sekä henkisen tien opettajana toimiminen. Sielun mestaruus -polun kursseihin kuuluu selväaistien kehittämistä, sielu- ja monadiyhteyden vahvistamista, perustason numerologiaa ja astrologiaa sielunsuunnitelman ymmärtämiseksi, kanavointi sekä Maailmankaikkeuden säteet.

Kaikista osasista on mahdollista valita juuri itseä kiinnostava kokonaisuus sekä omaa henkistä kehitystä että toisten auttamista varten. Ensimmäisenä tämän tason koulutuksista tulee avautumaan Kultainen Atlantis ja Ylösnousseet mestarit.

3. taso, Mastery, on mestaruustaso, jossa saa syvempää tietoa eri aiheista ja voi halutessaan opiskella aina mestariksi asti kristalleista ja lohikäärmeistä, tai masteropettajaksi, joka voi opettaa opettajia.

Lisäksi Kultaisten aikojen yliopistosta valmistuneille hoitajille ja opettajille on tarjolla opastusta ja kursseja henkisestä markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta sekä videoiden ja nettisivujen tekemisestä.

Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksia

Tulossa pian…