Ladataan Tapahtumat

Enkelivalmennus: Rakkaus

Etäkurssi, 21 päivää

Rakkausvalmennus on aloitettavissa joustavasti omaan tahtiin 4.9.2018 mennessä. Sen jälkeen se poistuu valikoimista.

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään.

Rakkausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy rakkauteen ja sen osa-alueisiin. Rakkaus on suurin voima maailmassa, ja kun pääsemme yli riippuvuudesta, rajallisesta ja ehdollisesta rakkaudesta, muutamme elämäämme ja lopulta koko maailman.

Kurssin aiheina ovat sydänchakra ja sen kaikki 33 terälehteä, romanttinen rakkaus, itsen rakastaminen ja rajaton rakkaus. Rakkaudella on monia puolia, ja se vaikuttaa moneen asiaan, oikeastaan aivan kaikkeen elämässämme. Kun rakkaus elämässä lisääntyy, hankalammat puolet joutuvat väistymään.

Arkkienkeli Samuel on rakkauden arkkienkeli, ja hän valvoo ja tukee tätä kurssia. Mukana on myös muita arkkienkeleitä ja tietysti rakkauden enkelit. Lisäksi ihanat monenlaiset vaaleanpunaiset lohikäärmeet auttavat sinua tällä matkalla, kun lisäät rakkautta elämääsi itseäsi varten, ihmissuhteisiisi ja säteilemään aina universumiin asti. Lohikäärmeet tuovat lisäksi iloa ja vauhtia kaikille osallisille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisää tietoa kurssista on 17.kaupassa, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Ensimmäinen kurssiposti tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman tunnin kuluessa tai viimeistään seuraavana päivänä siitä, kun maksat kurssimaksun. Kurssi poistuu 4.9, sen jälkeen sitä ei ole mahdollista aloittaa, mutta tietysti jo aloittaneet käyvät kurssin loppuun asti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen