Ladataan Tapahtumat

Enkelivalmennus:Runsaus

Etäkurssi 21 päivää – Runsausvalmennus on aloitettavissa joustavasti omaan tahtiin ajalla 6.9.2018 mennssä. Sen jälkeen se poistuu valikoimista.

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään. Enkelivalmennuksessa on aiheita, joihin keskitytään koko valmennuksen ajan.

Runsausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy runsauteen, sen oikeaan ymmärtämiseen, muutokseen uskomuksissa ja oman elämän luomisessa. Runsaus on korkeaa energiaa, se kuuluu kaikille ja on mahdollista jokaiselle. Runsaus on elämän hyvinvointia ja elämästä nauttimista, se on paljon muutakin kuin rahaa – mutta se on myös rahaa, johon monella on vääristynyt suhde.

Kukaan ei voi nostaa värähtelyään korkealle ottamatta vastaan runsautta, sen kaventaminen tai väärä suhtautuminen pitävät oman energian jumissa matalammissa värähtelyissä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisää tietoa kurssista on 17.kaupassa, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Ensimmäinen kurssiposti tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman tunnin kuluessa tai viimeistään seuraavana päivän siitä, kun maksat kurssimaksun. Kurssi poistuu 6.9, sen jälkeen sitä ei ole mahdollista aloittaa, mutta tietysti jo aloittaneet käyvät kurssin loppuun asti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen