Sivulauseiden ihmeet, eli mahtava Tim

Ollaan päästy siihen kohtaan asioissa, että olen alkanut havahtua joihinkin juttuihin, joita Tim Whild ohimennen mainitsi. Kaksi kurssipäivää olivat aivan mahtavia, ja  kun lisäksi sai jonkun aikaa muutenkin tehdä harjoituksia ja jutella Timin kanssa, onkin kasassa taas paljon juttuja, jotka aukeavat hiljalleen. Paljon jäi sellaistakin, josta on pakko jossain vaiheessa kysellä lisää, mikä on toisaalta kiva, ei lopu mielenkiintoiset asiat maailmasta, ja toisaalta vähän ärsyttävää, kun ei saa heti tietää mistä ihmeestä oli kyse.

Ajattelin etukäteen, että yhtään kristallia en tarvitse lisää, kun entistenkään kanssa ei oikein ehdi seurustelemaan, mutta niin vain kolme ihanuutta löysi tiensä kuitenkin minun luokseni. En millään voinut vastustaa arkkienkeli Gabrielin timanttilohikäärmeisiin huikean korkealla tasolla yhdistää lohikäärmekalloa, ja vuorikristallikallo on ollut jo pitkään tulossa tänne, joten nyt kun se kerran saapui… Lisäksi jostain syystä käteen tarttui kaunis sitriini, jonka kanssa ilmeisesti tulee tehtyä monenlaista askaretta. Lisäksi mielessä on vaikka kuinka juttuja, joita voisi nyt kaikkien omien kristalliensa kanssa tehdä, testailla paria teoriaa ja vähän muutenkin parantaa maailmaa. Sanoin jo Timille ja muille samassa pöydässä istuville, että aion kokeilla saanko vähän paikallista ilmastoa muutettua, kun alkaa tulla pimeimmät ajat. Ihan vain muistutukseksi: mitään ei tehdä muuta kuin määrittelyllä Kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, jos jotain haluatte itse värkätä.

Huomenna alkaa taas ahkera työnteko, ja kohta taas Turkuun, sitten luultavasti Kyprokselle, Turkuun, ja pari muutakin viritystä on tulossa, joten ties mistä itsensä löytää. 17. koulu on kohta ollut vuoden toiminnassa, joten sen uudistaminen ja päivittäminen on ekoja juttuja, joihin pitää tarttua, tai saa, sillä ne on kivoja hommia. Numerologiamestareiden koulutus alkaa alkeista etänä, luultavasti ei sillä nimellä, mutta he, ketkä sen polun loppuun kulkevat, tietävät numeroiden energiasta melkoisen paljon. Ynnä pyhästä geometriasta ja muusta asiaa sivuavasta.

Paluu temppeleihin -kurssi on valmistelussa, ja itse asiassa siihenkin tuli paljon eväitä, kun sai jutella Timin kanssa ja lisävarmistusta siihen, että ollaan oikealla tiellä. On ihana, kun on ihmisiä, kenen kanssa jutella asioista, ja saada vahvista omalle ymmärrykselle. Pari muutakin juttua on auennut, päätöksiä ja johtopäätöksiä vahvistunut moniin asioihin liittyen. Oikein sopivasti ennen syntymäpäivää, joka piakkoin koittaa, ja kuutosvuosi alkaa. Rakkautta ja muuta mukavaa siis tiedossa ihan kivasti:).