Valon vuosi puolivälissä2018-07-17T16:22:55+00:00

Project Description

Valon vuosi puolivälissä

Ollaan päästy kohta puoliväliin 11-vuotta. Energia on ollut korkea, ja välillä ehkä vähän tempoileva, mutta eteenpäin on menty. Nyt on hyvä aika tehdä pieni välikatsaus ja miettiä onko jotain, minkä pitäisi olla toisin.

Yhä vahvemmat energiavirrat huuhtovat planeettaa, kun pääsemme lähemmäs uutta kultaista aikaa. Ennustetut massaheräämiset ovat hyvässä vauhdissa, ja vähitellen alkavat havahtua hekin, ketkä vanhasta tottumuksesta käyttävät korkeampaa energiaansa hankaluuksien luomiseen. On ollut tosi hienoa huomata muutos, joka näkyy uutisissa, ihmisissä ja myös suhteessa valon auttajiin. Olemme jokainen ottamassa omaa mestaruuttamme käyttöön yhä vahvemmin, ja muistot ja taidot entisiltä ajoilta ovat palaamassa.

Uudelleen heräävät taidot ja viisaus voivat aluksi tuntua kuin ohimeneviltä ajatuksilta, kuvittelulta tai unilta, mutta vähitellen ne vahvistuvat osaksi elämää. Kaiken henkisen tien energian, rakkauden ja valon on siirryttävä osaksi arkipäivää, sillä sitä uusi kultainen aika tarkoittaa. Elämme todeksi korkeat energiat, ihan arjessa, ja mitä enemmän pystyy nyt löytämään iloa elämästään, sitä helpommin kaikki sujuu.

Jos tuntuu, että ei oikein suju, aina voi sanoa omille valon auttajille, että hellävaraisesti ja lempeästi muutosta tänne, kiitos. Enkelit ja monet muut valon auttajat eivät ole olleet ihmisinä, joten heillä ei ole ihan selkeää käsitystä mitä tämä elämä on, ja kannattaakin antaa ohjeita, jos tarpeen. Oman mestaruuden käyttöönotto tarkoittaa myös sitä, että pitää itsestään huolta kaikin tavoin.

Totuuden papitar

Aivan ihana kirja Kultaisen Atlantiksen ajalta on juuri ilmestynyt Totuuden papitar. Se on pieni kirja kultaisesta ajasta, kertoen aidosta rakkaudesta, temppeleistä, kristalleista ja Kultaisen Atlantiksen elämästä. Tarina on aivan ihana, ja energia kirjassa on korkea ja puhdas. Olen itse lukenut sen ainakin kuusi kertaa, ja aion lukea vielä monesti. Kirjaa on saatavilla 17.kaupasta ja kaikista kirjakaupoista. Sen voi myös toivoa lähimpään kirjastoon hankittavaksi, jos sieltä ei vielä löydy.

Uudet nettisivut

Nettisivujen uudistaminen on ollut pitkään mielessä. Kun ei aikaa kerta kaikkiaan siihen puuhaan löytynyt, tein sitten äkkiratkaisun, kun en enää jaksanut odotella aikaa parempaa ja pistin sivut nurin. Paljon on vielä tekemättä ja sisältöä tulee olemaan paljon enemmän, mutta uudistetut sivut ovat jo suht toiminnassa. Kurssit löytyvät, henkiseen tiehen liittyviä juttuja ja opastusta löytyy ja tietysti kaikkein tärkein, eli enkeliviestit. Enkeliviesteistä tuli Arkkienkelien viestit, ja niiden värähtely on korkeammalla kuin entisten. Jutut on todella ihan arkkienkeleillä, eli pikkaisen napakammin saattaa tulla kuin enkeleiltä, mutta rakkaudella tietysti kaikki:).

Uusia kursseja

Enkelivalmennuksia on alkamassa nyt kesällä useita. Rakkausvalmennusta kysyttiin niin paljon, että laitoin sen uudestaan, vähän uudistettuna alkamaan heinäkuun puolivälistä. Toinen enkelivalmennus on runsaudesta, se alkaa jo 7.7. Sielunsuunnitelman mukaan eläminen on kolmas enkelivalmennus, alkamisaika elokuussa. Lisätietoja Kurssit-sivulla >>

Mahtava Tim Whild on tulossa syyskuussa Jyväskylään. Hän pitää lauantaina ja sunnuntaina 22-23.9 kurssipäivät, joissa on taatusti ajankohtaista ja korkeavärähteistä asiaa. Jonkin verran paikkoja on vielä molempiin päiviin. Lisätietoja Kurssit-sivulla >>

17. koulun Lohikäärmekoulu II on ollut jo valmiina jonkin aikaa. Se on mielenkiintoinen lohikäärmekurssi, jonka teemaa en edes tajunnut kurssia tehdessäni. Luulin tekeväni lohikäärmekurssia, ja sitähän se on, mutta samalla huomasin lohikäärmeiden luoneen energiaa kohottavan kokonaisuuden. Lohikset on mahtavia, ja viisaita:). Lisätietoja 17.koulussa >>

Energisiä aikoja

Kesäpäivänseisaus ja juhannus ovat hyvin energiallista aikaa. Jos vain säät sallivat, kannattaa olla mahdollisuuksien mukaan luonnossa tai edes puistossa, sillä nyt yhteys elementaaleihin on hyvin vahva. Sunnuntaina 24.6 vietetään keijukaisten päivää, ja keijut ilahtuvat varmasti, jos huomioit ne ajatuksella, kiitoksella tai yhteydenotolla. Ilman keijuja ja muita elementaaleja tämä planeetta ei toimisi.

Valoisia öitä ja päiviä
t. Ulla