Asenne kohdilleen2018-10-12T14:15:41+00:00

Asenne kohdilleen

Vähän jo tuntui, että kyllä se tämäkin vuosi tästä rauhoittuu, mutta ei tainnut mennä ihan niin. Hiukan tasaisempaa on aina välillä, mutta sitten taas energiaa tuppaa ihan riittävästi… On ihanaa, että olemme hyvässä vauhdissa matkalla kohti uutta kultaista aikaa, mutta joskus matkanteko voisi olla piirun verran helpompaa.

Asenne ratkaisee tietysti, kuten monen muunkin jutun kanssa. Monet valotyöntekijät ovat tottuneet tiettyyn tapaan surffata energia-aalloilla, ja se on toiminut ihan hyvin. Mutta nyt ollaan tavallaan uuden edessä, tai ehkä parempi ilmaisu on, että on aika palata perusjuttuihin. Omaa asennetta on syytä viilata sen verran, että kiinnittää huomiota omaan energiaansa ihan juuri nyt, joka päivä, eikä sitten kun kaikki muutkin ovat valaistuneet.

Perusjutut kuntoon

Meidän on jokaisen pidettävä huolta itsestämme, ihan perusjutuista, jotka ehkä jo välillä jäivät vähän vähemmälle. Maadoitus on taas tapetilla, sillä energiavirrat ovat aivan hurjan voimakkaita.  Jos on jo tottunut siihen, että maadoitukseen ei juuri enää tarvitse kiinnittää huomiota – no, se ei välttämättä enää toimi. Yhteys planeettaan on haettava uudelleen joka päivä.

Olemme myös herkistyneet vielä enemmän, joten muiden energiat vaikuttavat meihin joskus hyvinkin voimakkaasti. Suojaus on tietysti hyväksi, mutta vielä parempi on pitää oma valo vakaana ja korkeana.  Henkinen kurinalaisuus on päivän teema, sanoi taas arkkienkeli Metatron. Eli maadoitus, suojaus tarvittaessa, energian puhdistaminen, kun siltä tuntuu, ja ennen kaikkea aikaa omalle henkiselle hyvinvoinnille ja harjoituksille. Mikä ikinä juttusi onkaan, luetpa henkisiä kirjoja, kuuntelet musiikkia, samoilet luonnossa tai meditoit, aseta tärkeysjärjestyksessä alkupäähän se, mikä pitää valosi kirkkaana. Se on palvelus sinulle, planeetalle ja kaikki muille.

Olevaa ja tulevaa

Kultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaanOlen aivan onnessani, koska upouutta Kultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaan –kirjaa on kehuttu niin kovasti. Tim Whildin kurssilla sen ostaneet lukivat sitä heti kurssipäivän jälkeen illalla, ja seuraavana päivänä moni kävi kiittämässä ja kyselemässä jatkoa ja kertomassa miten hienoja harjoituksia kirjassa oli, ja että se pitäisi kääntää muillekin kielille. Kiitos!

Kirjaa oli ihana kirjoittaa, ja hienoa on saada hyvää palautetta. Kirjaa on saatavilla 17.kaupasta ja kaikista kirjakaupoista. Se on myös jo tilattu moniin kirjastoihin.

Kursseja

  • Paluu temppeleihin –kurssi alkaa Turun lähiviikonloppuna 10-11.11 ja jatkuu siitä etänä. Olen niin innoissani, tästä tulee mahtava juttu kera kurssilaisten, jotka haluavat uudistaa omaa osaamistaan ja kohottaa värähtelyään itsensä ja muiden hyväksi. Olen saanut jo niin paljon ohjeita Kultaisen Atlantiksen enkeleiltä ja muilta valon auttajilta, että ei meiltä ainakaan tekeminen lopu:). Kurssilla on jo kiva ryhmä kasassa, mutta joitakin mahtuu mukaan. Lisätietoja netissä >>

  • Numerologian perusteiden opiskelu starttaa etänä 1.11. Tämä toimii nyt uudella tavalla, sillä oma tavoitteeni on nostaa numeroiden energian ymmärtämistä ja numerologian mahdollisuuksien osaamista tasolle, jolla se ei ole ollut noin kymmeneentuhanteen vuoteen. Olemme päässeet energioissa eteenpäin ja ylöspäin, ja monet asiat aukeavat uudella tasolla, niin myös numerologia.

    Kurssin on aloitettavissa koska tahansa, 1.11 tai sen jälkeen. Joka osassa on tehtäviä, jotka on osattava ja palautettava, ja vasta sen jälkeen pääsee eteenpäin. Alku on numerologian perusteita, joten mitään huippuvaikeaa ei ole luvassa (mutta todella kiinnostavaa kyllä…), ja laskeminenkin sujuu joko sormilla tai kännykän laskimella. Perustason jälkeen on mahdollista jatkaa opiskelua, jolloin luvassa on paljon mielenkiintoisia ja vähän ehkä monimutkaisempia juttuja. Tai sitten yksinkertaisempia, totuus ja korkea energia ovat aina yksinkertaisia:). Tästä on lisätietoja nettisivuilla ja 17.kaupassa.

  • 17. koulun uudistukset ovat myös työn alla, ja näkyvät kohta ulospäinkin. Kultaisen Atlantiksen polun uudet kurssit avautuvat koulun jäsenille marraskuussa – veikkaan 11.11, sillä se on tripla11, eli uudet alut korkeammassa värähtelyssä kolminkertaisesti. Mikäs sen sopivampaa atlantislaisille, jotka rakentavat uutta kultaista aikaa:).

Kalenteri

Niin paljon on kysytty enkelikalenteria, että se on tulossa vuodelle 2019. Tarvitsen sen itsekin, sillä on ollut tosi outoa käyttää kalenteria, jossa ei ole pimennyksiä, ei planetaarista uutta vuotta, ei elementtien vaihtelua, ei yksisarvisten tai lohikäärmeiden päiviä… Mikä se semmoinen kalenteri on? Eli omaksi ja muidenkin iloksi kalenteri ilmestyy tämän vuoden puolella, tarkkaa aikaa en uskalla luvata, mutta viimeistään marras-joulukuun vaihteessa.

Kristallihoitajakoulutus

Susan Rudd on yksi Diana Cooper School of White Light –koulun johtajaopettajista. Hän on kouluttanut vuosien ajan kristallihoitajia, ja tulee pitämään koulutuksen Suomeen keväällä. Asiasta tulee lisätietoja, kun keksin paikan, jossa kurssin voisi pitää. Päivät ovat 18-19.5 ja 25-26.5, neljä päivää jaettuna kahteen viikonloppuun. Paikka tulee olemaan jossain Jyväskylä-Lahti-linjalla noin suunnilleen, ei pohjoisempana eikä pääkaupunkiseudulla.

Jos kiinnostaa, kannattaa laittaa päivät kalenteriin, ja vaikka viestiä minulle sähköpostilla, sillä ilmoittautuneita on jo nyt aika paljon, ja paikkoja on rajoitetusti. Kurssi tulee olemaan hyvin käytännönläheinen, paljon harjoittelua ja kristallien kanssa työskentelyä, ja jokainen saa oman aloituspaketin hoitokristalleja, joten töihin pääsee heti kurssin jälkeen. Hinta tulee olemaan luultavasti 123 e/pv, sisältäen peruskristallit, kirjan kristalleista ja kurssimateriaalin. Kurssi tulkataan suomeksi.

Planeetta muuttuu, nauti siitä

Monet meistä ovat vahvassa yhteydessä planeetan energioihin, ja aistimme muutoksen ja vähän kuin kiireen tunnun, kun on vielä paljon tehtävää, ja deadline lähenee. Maailma myllertää joskus ympärillä, kun kaikkia herätellään – eipä tarvitse katsoa kuin kanssaihmisiä tai vaikka päivän politiikkaa.

Kiire on tavallaan totta, muutamat vuodet ennen uutta kultaista aikaa kuluvat nopsaan, ja energiat on nostettava, roinat on siivottava, matalat energiat hälvennettävä, ihmisten löydettävä sielunpolkunsa korkein vaihtoehto… Ihana juttu, että kaikki hoituu, ja helposti, kun mahdollisimman moni meistä keskittyy elämässään hyvään ja suhtautuu myötätunnolla ja armollisesti ennen kaikkea itseensä, ja vähän muihinkin.

Viesti arkkienkeli Rafaelilta

Olette monien elämien ajan oppineet vähättelemään kehoanne tai vaatimaan sitä toimimaan kuin kone. Se on ollut tarpeen matalammissa värähtelyissä, mutta nyt on aika, jolloin voit alkaa taas tunnustaa oman kehosi viisauden ja sen ihmeelliset kyvyt.

Kehosi on suunniteltu kantamaan valoa, korjaamaan itse suurin osa ongelmista ja epätasapainosta ja toteuttamaan se, mitä haluat. Vaikka ehkä olet kohdellut sitä huonosti, estänyt sen tehtäviä omalla elämäntavallasi, ei koskaan ole liian myöhäistä rakastaa ja arvostaa omaa kehoaan ja antaa sen kukoistaa hyvinvoinnissa, säteilevässä Alkulähteen suunnittelemassa terveydessä ja elinvoimassa.

Jos tarvitset tukea kehosi huomioonottamiseen tai sen viestien tunnistamiseen, minä, enkelini ja lohikäärmeeni ovat apunasi. Kutsu meitä, ja olemme apunasi välittömästi.

Hyvinvointiisi voi vaikuttaa jokin seikka, jonka yhteyttä siihen et välittömästi ymmärrä, joten kun alat tiedostaa kehosi reagointia eri asioihin, ja minun lähettämääni ohjausta, älä huolehdi, jos et ymmärrä heti mihin se liittyy. Kehosi ei ole mielesi, eikä monesti egon kautta tapahtuvaa ymmärrystä tarvita voidaksesi hyvin.

Kiitä kehoasi joka päivä, rakasta oman kehosi yksityiskohtia – olet sen itse valinnut ja se tulee palvelemaan sinua vielä pitkään, kantamaan yhä enemmän valoa, reagoimaan yhä herkemmin siihen, mikä on sinulle oikein ja mikä ei tue sinua, olemaan kumppanisi tässä ajassa ja tulevassa.

~ ~

Ole se valo, joka valaisee tietä muillekin olemalla oma ihana itsesi ja nauttimalla elämästä. Kutsu enkelit laulamaan yllesi, ja koko planeetan ylle ja nauti syksystä.

terveisin
Ulla