17.koulu

17. koulu on kokoelma kursseja, visualisaatioita, videoita ja luettavaa.

Koulussa on linjoja, joita voi kulkea, kuten enkelipolku tai yksisarvispolku. Tai sitten voi poimia sieltä täältä juuri sen, mikä itseä kiinnostaa. Koulu ei ole koskaan valmis, se täydentyy ja vähän muuttuukin koko ajan, joten kiinnostavia juttuja riittää jatkuvasti.

Kouluun ostetaan jäsenyys, jonka jälkeen ilmaissisältö on heti käytettävissä ja on mahdollista ostaa maksullisia kursseja. Näitä pääsee katsomaan ilman jäsenyyttä, kun selailee kaupan sivuja, kaikista koulun tuotteista on näkyvillä pieni pätkä teksiä. Koulussa tapahtuu koko ajan, sillä kurssit päivittyvät, uusia tulee ja saattaa joku poistuakin, jos se ei enää ole ajankohtainen. Kaikki muuttuu, niin pitää myös 17. koulun muuttua, että energia pysyy mahdollisimman korkeana.

Aloita siitä, missä olet…

Kursseja on monen tasoisia. Opiskelun voi siis aloittaa vaikka ihan ensi askelista enkelien, yksisarvisten tai mestarien kanssa, ja kulkea järjestyksessä eteenpäin, tai sitten voi hypätä suoraan sille tasolle, mikä tuntuu itselle sopivalta.

… ja jatka sinne, minne haluat

Ainoatakaan polkua ei ole pakko seurata loppuun asti, välillä voi hyppiä muualla, palata tai jatkaa taas muualle. Jäsenyyden hankkimisen jälkeen valinnanvapautta on paljon. Tällä hetkellä ilmaissisältöä on jo ihan kivasti, ja sen määrä tulee vain kasvamaan, joten jäsenyyden hankkimisen jälkeen voit vallan mainiosti nauttia vain siitä. Maksullisia kursseja ei ole ollenkaan pakko hankkia – vaikka ne ovat tietysti vallan mainioita.

Opiskelijaksi – jäseneksi

Kouluun ostetaan jäsenyys. Se kestää vuoden, ja sillä selvä. Ei pakkouusimista, ei unohtuneita peruuttamisia, ei kuukausimaksuja. Vain vuoden kestävä jäsenyys, jonka loppupuolella saat muistutuksen, että voit uusia sen halutessasi.

17.koulun opiskelijana saat

  • ilmaisia kursseja
  • luettavaa ja katsottavaa
  • jäsenhintaan kursseja oman valintasi mukaan
  • kursseja, joita ei ole tarjolla missään muualla
  • alennusta monista kaikille avoinna olevista kursseista ja tuotteista

Jäsenyyden maksettuaan saa vuoden sisäänpääsyn kaikkeen koulussa olevaan aineistoon, josta osa on jäsenille ilmaista ja osa maksaa erikseen. Lisäksi pääset jäseneksi 17.koulun omaan Facebook-ryhmään ja saat myös sen kautta ajankohtaisia ja innostavia juttuja. Koulun jäsenkirje tulee sähköpostilla noin kerran kuussa.

Tutustu kursseihin

Kursseja tulee uusia, ne päivittyvät ja osa voi välillä poistuakin. Nyt saatavilla olevat kurssit näet täällä >>

Tutustu enemmän ja liity jäseneksi >>