Enkelipolku

Arkkienkelien kurssi itsen arvostamiseen ja uudenlaiseen elämään
Arkkienkelien kurssi

Arkkienkeleiden kurssi -sarja koostuu kolmesta (toistaiseksi) osasta. Runsaus, Rakkaus ja Itsensä arvostaminen ja uudenlainen elämä ovat kukin itsenäisiä kursseja, joissa on kuitenkin kaikissa sama rakenne.

Arkkienkeleiden kurssi itsen arvostamiseen ja uudenlaiseen elämään

Mahtavat arkkienkelit Uriel, Aurora, Mikael ja Faith ovat valmentajiasi tällä kurssilla. Heidän apunaan on enkeleitä, lohikäärmeitä ja yksisarvisia. Oma mestaruutesi vahvistuu tällä kurssilla, ja voit päästää irti turhista rajoituksista.

Kurssi kestää 21 päivää. Näiden kolmen viikon aikana irrottaudut vanhentuneista uskomuksista ja lapsuudesta tai menneistä elämistä peräisin olevista käsityksistä, joiden on aika mennä. Samalla luot uutta monenlaisilla harjoituksilla, oivalluksilla ja visualisaatioiden avulla. Arkkienkelit astuvat vierellesi, kun aloitat kurssin, ja tukevat sinua askel askeleelta. He ovat tietysti lähelläsi myös kurssin jälkeen, aina, kun ajattelet heitä tai pyydät apua tai opastusta.

Visualisaatioita on kahdenlaisia, toisissa poistat vanhaa ja toisissa luot uutta ja avaudut suuremmalle runsaudelle, rakkaudelle ja hyvinvoinnille. Aloitamme vanhojen uskomusten poistamisella, mutta jatkossa voit palata visualisaatioiden pariin ihan siinä järjestyksessä kuin itse koet oikeaksi. Ne ovat työkaluinasi myös kurssin jälkeen, ja jotta hyvin alkanut muutos ei jäisi aikomukseksi, niitä myös kannattaa käyttää.

Harjoitukset ovat monenlaisia. Saat mietittävää ja vastattavia kysymyksiä, luot itsellesi sopivia voimalauseita tai mantroja, teet yötyöskentelyä ja teet harjoituksia arkkienkeleiden kanssa. Harjoituksien avulla luot uusia tapoja arkiseen elämään.

Kurssilla on mukana myös lohikäärmeitä ja ja yksisarvisia.

Kurssin osat
  • Muutos käyntiin
  • Itsen arvostamisen esteet
  • Ohi pelkoon pohjautuvista tavoista
  • Rakas elämäni
  • Kun värähtely nousee
  • Ymmärrä oma voimasi
  • Sielun tiellä
Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi.  Siihen kuuluu

  • 7 kurssikirjettä, aina joka kolmas päivä
  • tehtäviä ja harjoituksia jokaisessa kurssikirjeessä
  • 5 visualisaatiota

Kurssi kestää 21 päivää. Joka kolmas päivä saat uuden kokonaisuuden, kurssipostin, josta pääset tehtäviin, harjoituksiin ja visualisaatiohin. Teoriaa on jonkin verran, mutta pääpaino on vanhentuneiden uskomusten ja mallien muuttamisessa ihan käytännössä.

Hinta

22 e

Lisätiedot ja kurssin aloittaminen 17. koulun jäsenille >>