Enkelipolku

Enkelikoulu

EnkelilkouluEnkelikoulu tutustuttaa enkeleihin perusteista alkaen. Saat tietoa enkelimaailmasta ja opit helppojen harjoitusten avulla työskentelemään enkeleiden kanssa. Voit pyytää enkeleiltä apua luottaen siihen, että se kuullaan ja alat ymmärtää miten omat enkeliyhteytesi toimivat.

Enkelikoulu on osista koostuva kokonaisuus, jossa pienillä askelmilla otat enkelit yhä vahvemmin elämääsi. Luennoissa saat tietoa enkeleistä ja heidän kanssaan toimimisesta hyvin monilla eri värähtelytasoilla.

Harjoitusten ja visualisaatioiden avulla koet enkelien energian helposti. Saat varmuutta omaan työskentelyysi heidän kanssaan ja opit miten helppoa se on. Harjoitukset ovat yksinkertaisia työkaluja koko loppuelämääsi varten. Lisäksi saat kolme visualisaatiota, joiden avulla vahvistat yhteyttäsi enkeleihin ja saat itsellesi rakkautta ja enkelien energiaa.

Kurssin sisältö:

  • 7 luentoa enkeleistä, Keitä enkelit ovat, Apua enkeleiltä, Enkelien kanssa työskentelyä, Enkelien aistiminen, Enkelihierarkia, Enkelit elämässä ja Vahvempia enkeliyhteyksiä, kaikki pdf-tiedostona
  • Luentoihin liittyviä harjoituksia (samassa tiedostossa luennon kanssa)
  • Kolme enkelivisualisaatiota mp3-tiedostona
  • Enkelitaivas-visualisaatiossa arkkienkeli Gabriel on kanssasi ja vie sinut enkelien ulottuvuuksiin
  • Lady Gaia on kanssasi  toisessa visualisaatiossa, vahvistaen yhteyttäsi Maahan ja samalla auttaen tuomaan omaa sielunenergiaasi tänne yhä enemmän
  • Arkkienkeli Samuel ja Charity -visualisaatiossa saat kokea rakkauden arkkienkelien ihanan energian

Kurssi sopii aloittelijoille tai heille, ketkä haluavat vahvemman pohjan enkeliyhteyksiinsä

Kurssin kesto

Voit käyttää kurssiin niin kauan kuin haluat, mutta vähimmäisaika olisi hyvä olla noin 2 viikkoa. Siinä ajassa käytät kuhunkin osaan muutaman päivän ja ehdit kokea miltä mikin harjoitus tuntuu ja mitä se saa aikaan elämässäsi.

Hinta

33 e

Lisätiedot ja kurssin aloittaminen 17. koulun jäsenille >>