17 koulun jäsenille
Polku eteenpäin –  17. koulun jäsenille kuuluvaa ilmaissisältöä

Ladattava aineisto

Luettavaaa oman henkisen tien perustaksi, ole hyvä:

 • Henkistä tietä aloittelijoille

  Henkistä tietä aloittelijoilleKirja on tarkoitettu henkisen tien alkutaipaleelle, siihen vaiheeseen, kun kiinnostus asioihin on jo herännyt, mutta itsensä voi vielä tuntea vähän epävarmaksi kaikkien outojen käsitteiden ja ristiriitaistenkin tietojen keskellä.

  Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Se on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että lukija alkaisi luottaa omaan intuitioonsa ja omiin auttajiinsa ja tietäisi mistä asioista haluaa saada lisätietoa. Ja tietenkin kirjaan on pyydetty enkelien ja muiden valon auttajien siunaukset, jotta jokainen lukija löytäisi juuri oman, parhaimman tiensä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

  Sisältöä: Enkelit ◊ Enkelipallot – orbs ◊ Yksisarviset ◊ Ylösnousseet mestarit ◊ Oppaat ◊ Elementaalit ◊ Voimaeläimet ◊ Psyykkiset lahjat: selvänäkö, -kuulo, -tunto ja -tieto sekä intuitio ◊ Värähtelytaajuudet ◊ Valaistuminen ◊ Ylösnousemus ◊ Karma ◊ Aura ◊ Chakrat ◊ Maadoitus ◊ Suojaus ◊ Energioiden puhdistaminen ◊ Oman elämän luominen ◊ Elämän tehtäviä ◊ Tienviittoja

  Kirja on pdf, jonka saa ladattua itselleen heti ostoksen jälkeen. 17. koulun jäsenille se onilmainen. (96 s.pdf)

 • Luettavaa – maadoitus

  maadoitus

  Maadoitus on yksi tärkeimpiä asioita henkisellä tiellä. Vaikka maadoitus jossain vaiheessa alkaa toimia automaattisesti, sitä ennen se on rakennettava tietoisesti. Joskus maadoitus voi myös heikentyä korkeiden energioiden kanssa työskennellessä tai kun planeetalle tulee valtavia valovirtoja.

  Tämä on pdf, jossa asiaa maadoituksesta ja vinkkejä miten sen saa tarvittaessa toimimaan.

 • Luettavaa – puhdistus

  EnergiapuhdistusKun oma energia on tarpeeksi korkealla värähtelevä, maadoitus kunnossa ja chakrat aktiivisina, energiamme pysyy korkealla automaattisesti. Oma elämäntapa ja asenne, sanat, teot ja ajatukset voivat kuitenkin madaltaa omaa energiaa ja samalla avaudumme vetämään puoleemme kaikenlaista.

  Tässä pdf:ssä on tietoa ja keinoja energiatason puhdistuksesta, jos siihen on tarvetta.

 • Luettavaa – suojaus

  suojausKun oma energiamme on kirkas, chakramme toimivat, olemme maadoittuneita ja sydän avoinna, mitään suojauksia ei tarvita. Muiden energiat eivät vaikuta emmekä kerää maailmalta toisten huolia ja murheita taakaksemme. Oma energiamme valaisee muita, mutta ei valu muualle tahtomattamme.

  Siihen on monella vielä matkaa, ja siksi tietoinen oman energian suojaaminen voi olla tarpeen. Tässä pdf:ssä on tietoa suojauksista, sekä ihmisen että tilojen.