Energiataskuja

Joskus tuntuu, kuin olisi ollut jossain toisessa ulottuvuudessa tai kuplassa muutaman päivän. Yhtenä hetkenä sitä vain sitten palaa takaisin ja miettii, että mitä se oli, mitä tapahtui ja mihin aika meni. Valitettavasti en ole ainakaan tietoisesti päässyt Ashtarin kanssa lentelemään, tai edes yhden hänen kapteeninsa, vaan olen hupsahtanut kiireeseen ja valtavaan työurakkaan. Nyt sitten olen aivan äimänä ihmetellessäni mitä nyt, mihin tarttua ensin ja tietysti myös sitä mikä maa ja mikä planeetta.

Oletan, että kyse on värähtelytaajuuksien erosta. Kun on päässyt takaisin omalle tasolleen, tai edes likelle, ei voi tajuta missä on ollut. Ihan kuin se, mikä oli eilen, olisi hävinnyt jonnekin. Joskus tämä tietysti tapahtuu toisinpäinkin, varsinkin huikeissa visualisaatioissa. Välillä pääsee käymään niin korkealla, että takaisin tullessa ei voi olla mitään tarkkaa mielikuvaa, ainoastaan epämääräisiä vaikutelmia.

Muutaman päivän päästä on täysikuu, superkuu ja kuunpimennys. Melkoinen paketti, joka tuo taas esiin asioita. Parhaimmillaan intuitiivista viisautta, oivalluksia ja vahvaa tietoisuutta omasta suunnasta, hankalimmillaan niitä käyttäytymis- ja uskomusmalleja, joita ei ole halunnut nähdä. Muistan, kun viime vuonna sanoin moneen kertaan, että vuoden jälkeen mikään ei ole entisensä. Siltä tuntuu vieläkin, siirryimme aivan uuteen aikaan, vähän kuin energiataskusta tai –kuplasta ulos, eikä takaisin päästä.

Hyvä niin, sillä ois aika päästä eteenpäin vähän suuremmalla joukolla. Tiedän, että ei elämä kultaisessa ajassa kovin paljon eroa nykyisestä, samalla lailla elämä on töitä ja vapaa-aikaa, perheen kanssa olemista ja muuta normaalia. Mutta kun värähtely kohoaa, tavallaan kaikki kuitenkin muuttuu. Pelkoon perustuvat yhteiskunnalliset mallit alkavat hälvetä, ja kun jokainen voi luottaa siihen, että on turvassa ja elämä kantaa, poistuu valtavasti ahdistusta ja pelon mukanaan tuomia muita ongelmia. Sitä tässä ootellaan… Toivon mukaan tulevat vaalit valikoivat eduskuntaan ihmisiä, jotka ovat valmiita muutokseen. Pitää muistaa laitella ajoissa valtavat määrät lohikäärmeitä ja ketä ja mitä nyt keksin vähän avuksi:).