Aikaa on kiireeseen

Kun joskus tajuaisi miten voi ensin olla aikaa vaikka kuinka, ja sitten onkin jo hoppu. Koskee ihan joka ikistä viikkoa, maanantaina on koko viikko edessä, ja tiistaina ollaankin jo loppuviikossa eikä enää ehdi mitään – koska maanantaina oli niin paljon aikaa, ettei tarvinnut pitää kiirettä.

Sama toistuu oikeastaan kaikessa. Ensin on vaikka kuinka monta kuukautta siihen, kun Tim Whild tulee, ja sitten kesällä alkoikin jo olla kiire asioiden kanssa ja nyt kaikki pitäisi olla jo, eikä ole ihan vielä. Kultaisten aikojen yliopiston kurssien kanssa aikaa oli, ja toisaalta on, jos ei olisi ihan itse päätettyjä deadlineja, jotka tietysti meni jo. Tähtikoulua ajattelin, että se olisi tämän vuoden juttu, mutta kun katselin noita planeettoja, niitähän riittää vielä ensi vuodellekin. Toinen juttu on sitten se, haluanko itse asiassa vai oisko jo jotain muuta.

Seiskavuosi tulossa, ja odotin tietysti rauhallista sisäänpäin kääntymisen aikaa. Vaikka synttärit ei ole ihan vielä, vuodet vaihtuu liukuen, joten hiljentymisen aika olisi minusta jo. Piti ihan arkkienkeli Metatronilta kysyä olenko ollut väärässä, kun 7 liittyy yksinoloon, opiskeluun ja henkiseen kasvuun yms, mutta eikun täydemmäksi käy kalenteri. Juu, en ole kuulemma väärässä, mutta ymmärtänyt väärin. Just niin…

Olen leikitellyt ajatuksella kirjoittaa Kultaisen Atlantiksen numerologiakirja, tai ehkä paremminkin arkkienkeli Metatronin kirja numeroista ja numerologiasta. Niin paljon on ymmärrystä tullut lisää viime vuosina kaikkeen, mikä liittyy henkiseen kasvuun ja hörhöjuttuihin yleensä. Seiska on kuten ennenkin, mutta kyse on henkisestä kasvusta, valaistumisesta ja viisauden keräämisestä ja jakamisesta jne. Eli ei se 7-vuosi kiirettä poista, riippuen omasta värähtelystä voi jopa lisätä sitä, koska tarkoitus on löytää oma tiensä ja valaistumisensa kaiken keskellä.

Ihka ensimmäinen suomenkielinen FB-livetuokio meni. Pääosin ok, en ymmärrä tosin miksei muuten hyvin toimiva läppäri taltioinut ääntä ja kuvaa niin kuin normaalisti. Ehkä FB sääteli koneen asetuksia, tekee se hullumpaakin. Ja odotin koko ajan, että joku sanoo jotain, mutta ei tietenkään voinut sanoa, eli en jotenkin osannut asennoitua yksinpuhumiseen. Videot on eri juttu, koska siinä tehdään luentoa. Oisko joku zoom-systeemi parempi, ehkä, pitää miettiä.

Muuten sitten Kultaisten aikojen yliopiston ilmeisesti ensimmäinen 2. asteen koulutus on tulossa vuodenvaihteen jälkeen. Kultainen Atlantis Turussa alkaen tammikuun lopun viikonloppuna. Kaksi kahden päivän viikonloppua, mahdollisuus jatkaa henkisen tien opettajaksi tai energiahoitajaksi tai tekemään tulkintoja/kanavointeja kera Kultaisen Atlantiksen valonauttajien ja energian. Ja aikaahan on…