Alut on aloitettu

Olen melkoisen tyytyväinen aikaansaannoksiin, vaikka on saatu aikaan vasta alku. Sekin on joskus iso juttu. Alku on luotu Kultaisten aikojen yliopistolle, seuraavalle isolle kurssikokonaisuudelle 17.koulussa (Biz & Angels uutena ja ennen näkemättömänä), kirjalle noin 12 sädettä sekä Kultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaan –kirjan jatko-osalle. Syytäkin olla tyytyväinen kaikkiin alkuihin:).

Arkkienkelitkin ovat taas aktivoituneet, tai ehkä minä heihin päin. En tiedä kummin päin, mutta jotain tapahtuu, tai on aloitettu heidänkin kanssaan. Mikaelilla on joku suunnitelma sekä yhden kirjan suhteen että 17.koulun kurssin suhteen, mutta minä vielä neuvottelen itseni kanssa alanko hommiin. Gabriel on auttanut tosi paljon tuoden selkeyttä asioihin. Sitä on tarvittu isojen kokonaisuuksien kanssa paljon. Myös muut arkkienkelit ovat olleet jotenkin aktiivisempia kuin yleensä. Tai ehkä minulla on ollut hiukka enemmän aikaa kuunnella. Kiva kuitenkin, kun on apujoukkoja ollut.

Nuo säteet on kyllä niin kiehtova juttu, ainakin minusta. Toivon mukaan myös kaikista muista, kun kirja joskus ilmaantuu maailmaan. Niiden kanssa kun touhuaa, tulee valinnan vaikeus taas kerran, en osaa päättää missä järjestyksessä tai epäjärjestyksessä kutakin käyttäisin. On ollut aika mielenkiintoista havaita sekin, että vaikka luulin tietäväni mikä on oma säde, niin vain löysin itseni ihan toisen säteen kuvauksesta. Vähän on kuin lukisi numerologian tai astrologian tulkintaa, ja saisi ahaa-elämyksiä urakalla. Säteiden myötä avautuu monta muutakin asiaa, lisätietoja ja ymmärrystä arkkienkeleistä, mestareista, kristalleista ja erilaisista liekeistä.

On tää vaan mielenkiintoista. Missä vaiheessa sitä ehtii elää, ja töitä tehdä, kun valtavat arkistot alkavat aueta, ja Amentin saleista ja Kultaisen Atlantiksen temppeleistä alkaa tulla lisätietoa… Ah miten kivaa onkaan elämä joskus.