Atlantis-yliopisto2019-01-11T18:38:56+00:00

Atlantis-yliopisto

Virallisemmalta nimeltään University of Golden Ages, Kultaisten aikojen yliopisto, suomeksi tuttavallisesti Atlantis-yliopisto.

Vuonna 2032 viimeistään alkaa uusi kultainen aika, ja se perustuu Kultaisen Atlantiksen tietoon ja taitoihin, vaikka tulemmekin lopulta kulkemaan vielä paljon pidemmälle. Yliopiston tarkoitus on auttaa kurssilaisiaan tuomaan omaan elämäänsä ja/tai työhönsä sama rakkaus, korkea energia, kristallien kanssa työskentely, parantaminen ja monet muut ihanat asiat kuin silloin ennen, kun elimme Kultaisella Atlantiksella.

Atlantis-yliopiston koulutuksia on sekä etänä että livenä, suomeksi ja englanniksi.

Yliopistossa on kolme tasoa. Jokainen niistä tuo tietoa ja käytännön kokemusta Kultaisen Atlantiksen ajoilta ja muilta kultaisilta ajoilta avuksi ja iloksi näihin muutosvuosiin, kun olemme siirtymässä uuteen kultaiseen aikaan.

1. taso on perustaso, arkeen, työhön, omaan henkiseen tiehen keskittyviä kursseja ja koulutuksia. Näistä osa on myös 17. koulussa.

2. taso on heille, ketkä haluavat käyttää jo osaamiaan ja uusia avautuvia kykyjä ja taitoja myös toisten hyväksi, esimerkiksi vahvemmin arjessa ja työssä tai pitämällä kursseja tai tekemällä hoitotyötä.

3. taso on mestaruustaso, kuten kristallimestari, lohikäärmemestari jne.

Uusia koulutuksia

Alkamassa 3.3.19.