Ei jaksa… tai ehkä kuitenkin pitäis, koska Atlantis kutsuu

Energiat heittelee ihan kivasti taas kerran. Koko tämä vuosi on ollut melkoista tykitystä, eikä mitenkään vähenemään tunnu jutut olevan. Olen itse ihan tajuttoman väsynyt koko ajan, osansa tietysti sillä etten ole nukkunut kunnolla helteiden takia, ja tehnyt pitkiä päiviä töitä kuumassa officessa, mutta osa väsymystä on varmasti kehoparan reagointia yhä kohoaviin energioihin.

Parin päivän päästä on Leijonaportin huipennus, joka ei tietenkään tarkoita, että energia siitä vähenisi kovin nopsaan. Hiljalleen se alkaa hiipua, mutta ei kovin vauhdilla. Plus tietysti taas yksi pimennys ja montako planeettaa siellä vielä pyörii miten sattuu, en edes muista enää. Voi meitä.

Toisaalta on alkanut näkyä todella selvästi se jatkumo, jonka kauan sitten, itse asiassa jo Lemurian aikaan suunnittelimme. Kyllä vieläkin ihmettelen oliko hyvä idea… ja kuka älypää lähti mukaan… No, tehty mikä tehty, ja nyt sitten mennään loppuun asti. Koko Atlantiksen systeemi, kymmenentuhannen vuoden vajoaminen mataliin energioihin ja nousu siitä sitten hiljalleen ylöspäin oli varmaan silloin aikanaan hillittömän hyvä suunnitelma. Sanonpa vaan, että jos oltais tää tajuttu, oltaisko lähdetty… Luultavasti ehkä kuitenkin, ilolla ja innoissaan. Ehkä.

Olen hiljaisen tyytyväinen – kun on niin väsynyt, ettei jaksa hihkua – Atlantis-yliopiston uusista kursseista. Meille tulee todella hieno kurssisysteemi Kyprokselle Susanin kanssa, ja itse tietysti toivon, että mukaan tulee myös lomailevia suomalaisia. Tai saa tulla, vaikka asuiskin vakituisesti Kyproksella. Englanniksi joutuu, tai pääsee, miten sen ottaa, kuitenkin kouluttamaan, jos ei sitten kahdella kielellä, mikä on aina hupaisaa. On aika huikea päästä työskentelemään Rakkauden temppelin ylipapittaren kanssa hänen omalla alueellaan ja odotan myös sitä, että pääsen vetelemään vähän korkeampia Kultaisen Atlantiksen energioita paikalle. Voi, siitä tulee todella hauskaa. Ainoa mikä vähän hiertää, on se, että tämän kesän jälkeen ei ole mitään kaipuuta etelän lämpöön, mutta ehkä se lokakuun lopulla tuntuu jo erilaiselta.