Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Ihan varmaan joka ikinen on huomannut, että tupla- ja triplapäivät, 12.12/3.3.3, eli siis tämä ja muut, ovat voimistuneet. Samoin kuun vaiheet tuntuvat paljon voimakkaammilta ja planeettakuvioiden mukanaan tuomat energiat ovat voimistuneet nekin.

Osaksi energia on varmasti voimistunut, osaksi olemme herkempiä ja korkeammassa värähtelyssä jokainen, joten huomaamme energiavaihtelun selvemmin. Tajusin vasta muutama päivä sitten oikein todella, että sen lisäksi, että vuosi vaihtuu, vaihtuu myös vuosikymmen. No joo, hitaat on piuhat joskus…

Numerologi hyppii innosta tietysti, kun vuosilukuun tulee peräti kaksi nollaa. Nolla kun on mielenkiintoinen energia, pistää sen mihin tahansa. Itsessään ei mitään, mutta kun sen lisää johonkin numeroon, noustaankin värähtelyssä seuraavalle tasolle – tietysti, jos olemme siihen valmiita. Nyt sitten saamme vuoden 2020, eli yhteistyö korkeammassa potenssissa kahdesti. 22, jos jätetään nollat pois, kuten oikeaoppisesti kuuluu, on korkean värähtelyn visioiden, laajemman, kaikkien korkeamman parhaan tuomista konkreettiseen maailmaan.

Jos supistetaan, luvusta tulee 4. Ihan ei ole minun mielilukujani, ainakaan ennen ollut, koska nelonen on niin kiinni maassa, kehossa, fyysisessä elämässä. Mutta kun tajusin, että kyse on myös Maasta, tästä ihanasta planeetasta, jonne kukin jonotimme päästäksemme, ymmärrän myös energian paremmin. 4 luo perustaa unelmaelämälle, ja tällä kertaa kollektiivisesti uudelle kultaiselle ajalle.

Ensi vuodesta on tulossa hurja vuosi. Siksi, että kolmosen myllerrys tavallaan loppuu, ja meidän on kanavoitava energia sellaiseen muotoon, että voimme sen elää todeksi. Ja siksi, että on tulossa aivan mahtavia energialinjauksia ja kirjaimellisia, käytännöllisiä muutoksia ei voi välttää. Yrittää toki voi, jos niin kokee, mutta maailma muuttuu kumminkin:).

Olen todella kiintynyt lukuun 13. Kaksitoista on hieno juttu, 12 kristallikalloa, 12 Alkulähteen sädettä, 12 chakraa, 12 astrologista merkkiä. 13. kallo kokoaa yhteen kaikkien muiden tiedon ja energian. Olen aivan satavarma, että on olemassa myös 13. säde. Ja 13. astrologinen merkkikin on olemassa, vaikka perinteinen astrologia ei sitä käytä. Minusta luku 13 on mestaruuden luku. Oikeastikin, ykkönen on uutta luova, yksilöllinen, minä tässä kuljen omaa tietäni. 3 on katalysaattori, luova luku, tekemisen, luomisen, ilon luku. Yhteensä niistä tulee 4, joka on konkreettista elämää Maassa. Aikaisemmin 13 sanottiin numerologiassa olevan karmallinen luku, eli kun olet tehnyt jotain kamalaa edellisissä elämissä, nyt sitten opit tai itket ja opit. Ja höpö höpö. No, ehkä jossain värähtelyssä noin oli, mutta ei enää pitkään aikaan. 13 on oman mestaruuden todeksi elämistä.

Ja tämä pitkä litania luvusta 13 johtuu siitä, että 13.1. alkaa vuoden kestävä kurssi, jossa joka kuun 13. päivä tulee asiaa ajankohtaisista energioista. Hinta on 13 e/kk ja kurssiin kuuluu 13 kurssikirjettä. Olen tästä lievästi sanottuna melkoisen innoissani.

Kultaisten aikojen yliopiston kurssit ovat takunneet vaikka kuinka kauan, ja kesti aikansa, ennen kuin ymmärsin miksi. Ei voi toteutua ennen kuin energia on oikea. Ja jos olisin saanut kurssit valmiiksi tämän vuosikymmenen lopussa sen energiassa, kurssit ja yliopiston aloitus eivät olisi toimineet uudessa energiassa. Niin iso hyppäys ja muutos on tulossa. Yritän siis olla hermostumatt itseeni, vaikka nyt viime metreillä stressaa aika pahasti. Kaikki tapahtuu silloin, kun energia on oikea.