Energiaa voisi vaihtaa

Joulukuun energia on erilaista. On mielenkiintoista miten eri tavoin eri astrologit kuvailevat planeettojen liikkeitä. Lienee kyse värähtelytaajuudesta tai ehkä ymmärryksestä, joka tapauksessa nyrkkisääntö taitaa olla se, että ihan kaikki ei aina ole kartalla. Tai ei ainakaan minun kartalla. Ihan sama kuin kaikenmaailman tulkitsijoiden kanssa, jos tekijä ei ole samalla värähtelytaajuudella, ei tulkinnasta ole mitään iloa.

Eilen oli vielä oikein outo päivä, sillä apua tarvitsevia tuntui ilmaantuvan urakalla. Kuutosvuosi on monesti sitä, läheisiä saa hoivata ja auttaa, mutta nyt tuntuu, että olen joku magneetti kaikenmaailman tyypeille, joilla on vaikka minkälaisia ongelmia. Jotainhan se kertoo itsestä, miksi vedän näitä puoleeni, miksi maailma heijastaa minulle tällaista asiaa ja asennetta. Toisaalta kun ei ne kovasti itseä heilauttaneet, kaikki sujui ilman suuria tunteita, ehkä kyse ei ole heijastuksesta vaan jostain muusta. Kun omassa värähtelyssä

tapahtuu muutos, se näkyy monella tavalla. Valuminen alempiin taajuuksiin alkaa mättää elämässä, meitä herätellään kohottamaan energiaamme, että elämä alkaisi taas sujua helpommin. Äkillinen värähtelyn nousu taas sitten voi olla ihan mitä tahansa alkaen sähkölaitteiden rikkoutumisesta aina ihmisten ihmeellisiin reagointeihin.

Mietin vain tuota yhtä naapuria, jonka nyyhkytarinaa kuuntelin. Miten sanoa nätisti ihmiselle, että aina voi tehdä jotain, ja heti, kun tekee vaikka kuinka pientä, lakkaa tuntemasta itsensä uhriksi, energia muuttuu, ja on mahdollisuus irrottautua kierteestä. Kun kaikki on muiden syy, ja elämä on sitä, mitä viranomaiset antavat, on tietysti vaikea ymmärtää että on muitakin tapoja elää. Ei se välittömästi ala muuttaa ulkoisia olosuhteita, mutta maailmankaikkeuden lait ovat muuttumattomat, vedämme elämäämme sen, mihin uskomme ja mihin keskitämme huomiomme. Ihan riippumatta siitä mistä tulot tulevat.