Ihmeelliset arkkienkelit

Nimittäin nuo kaksoisliekeiksi mainitut, jotka tuovat mahtavien arkkienkeleiden energiaa vähän toisenlaisesta näkökulmasta. Tai itse asiassa eihän se niin ole, näkökulma ei ole toinen, vaan ennemminkin ihmisen kokemus, kun ei ole tumpelo aiemmin tajunnut mitä kaikkea energiaan sisältyy.
Kuten kaikessa, soisin että ahaa-elämyksiä kokevat ymmärtäisivät, että kokemus on yksilöllinen myös näissä enkelijutuissa. Arkkienkelien ja yleensäkin enkelien ja valon auttajien energia on sen verran laajaa ja korkealla värähtelevää, että kukin ymmärtää sen vähän omalla laillaan. Totta kai esimerkiksi arkkienkeli Mikael tuo tietyntyyppistä energiaa, jonka vähän eri sävyisenä tavoittavat melkein kaikki. Ei se silti tarkoita sitä, että ihmisten vuosia sitten yhteisesti ymmärtämä energia olisi koko totuus.

Paras vitsi on minusta se, että kun me kehitymme ja planeetan ja ihmisten värähtely nousee, niin kehittyvät myös arkkienkelit ja koko valon maailma. Toisaalta ehkä vähän ärsyttävää, sillä kun vihdoin luulet jotain tajuavasi, menet eteenpäin ja ymmärrät, että et itse asiassa tajunnut mitään… Eikö ole joku sanonta, että se on pisimmälle oppinut, joka ymmärtää, ettei tiedä mistään mitään? Ilmiselvästi olen siis päässyt jo melkoisen matkan näissä hommissa, sillä ihmetystä riittää jokaiselle päivälle.

Nuo kaksoisliekit varsinkin ovat paitsi mahtavia ja ihania, myös hämmentäviä. Kuten arkkienkelit aina. Kun olen kirjoitellut kanavointeja heiltä, joka ikinen kerta mietin miksi se tästä puhuu… kunnes sitten jonkun ajan päästä oivallan mistä on kyse. Sehän on aika normaalia kanavointia tehdessä, kaikki on niin itsestään selvää, kun on siinä energiassa. Sitten vasta kun on palannut normaalitietoisuuteen jonkun ajan päästä tai seuraavana päivänä, alkaa tajuta viisauden, joka viestissä piilee. Eli kuten ae Charity sanoi, myötätunto itseäsi kohtaan olisi suotavaa…