Käsikirja Maassa käyville

Juu, tuommoista mietin tässä joutessani. Kun samaan aikaan tekee 17.koulun juttuja, Kultaisten aikojen yliopiston juttuja ja opekoulutusta ja miettii Tähtikoulun jatkoa ja Lyyraan kakkosjaksoa, alkaa olla aika sekavaa soppaa välillä. Arkkienkeli Gabriel tuo selkeyttä, ja häntä ja arkkienkeli Jofielia (viisaus, valaistuminen), tuleekin kutsuttua suhteellisen usein.

Arkkienkeli Metatron ja lordi Voosloo ovat vierellä joka hetki yliopiston juttujen kanssa, ja se on tietysti helpottavaa. On joku, jolta kysyä, kun tulee hetki, ettei tiedä kuvittelenko vai onko joku juttu juuri niin. Joskus nämä meidän heräävät tietomme ja kykymme ovat vähintään hämmentäviä. Tiedän, mutten tiedä miten voin tietää, ja sitten alan ihmetellä. Olisinpa vielä siinä kohdassa, missä voisin heittäytyä aivan ilman omaa vastuuta ja heräävää mestaruutta yläkerran ristiksi.

Aika monet vielä ovat, olen muuten huomannut. Tai ehkä se on tapa ilmaista asia, voipi olla niinkin. On ehkä helpompi sanoa, että parantamisen enkelit parantavat, kuin että kukaan ei voi parantaa yhtään ketään, jos ei sitä ole valmis ottamaan vastaan. Tai että saat kanavoinnissa/tulkinnassa tietoa siitä, mitä sinun tulee tehdä. Se on minusta aina ihan älytöntä, vaikka moni edelleen toivoo jonkun muun määrittelevän mikä on oikein hänelle. Valaistusta vaihtoehdoista on hieno juttu, mutta päätökset itse.

Mutta siis kaiken keskellä mietin ja kaipaan kirjoittamista. Parikin kirjaa on seissyt keskeneräisenä jo jonkun aikaa. Lisäksi aloin vihdoin naputella muistiin mielessä jo valmiina olevaa Kuun sisarkunnan kertomusta Kultaiselta Atlantikselta Egyptiin ja Avaloniin. Sen lisäksi siis mieleen juolahti tuo käsikirja, tai opaskirja Maan elämästä vähintään 7. ulottuvuuden sieluille. Sille voisi olla käyttöä:).