Ken elää, se näkee

Ja jos nyt tuota vähän tarkemmin ajattelee, niin se, ken ei elä, näkee vielä enemmän… Mutta joka tapauksessa olen ällistellyt planeetan puhdistumisen ja värähtelymuutoksen mukanaan tuomia käyttäytymiskuvioita kanssaihmisissä.

Olikohan se ihan oikeasti hyvä idea, että haluttiin kokea tunteita, kun tälle planeetalle tullaan inkarnaatioon? Eikö ois ollut mitään muuta tapaa? Jokaisella on vielä juttuja, joista olisi syytä vapautua ennen uutta kultaista aikaa, mutta joskus ristiriita sen välillä mitä sanotaan ja annetaan ymmärtää ja sen välillä mitä todella tapahtuu, on aika huomattava. Yllättävät muutokset voivat näyttää ihmisistä yllättäviä puolia. Hyvä tietysti, sitä kautta pääsee eteenpäin, jos on valmis olemaan rehellinen itselleen. Ihan kaikki ei taida olla, mutta jokainen kasvakoon ihan omalla tavallaan.

Jos ja kun näitä suuria tunteita ilmaantuu, niitä vähemmän miellyttäviä voi hyvin putsailla vaikka Kosmisessa timanttiviolettiliekissä, tai pyytää lohikäärmeitä polttamaan negatiivisuutta pois. Kun oma pää tai siis tunnekeho, on selkeämpi, asiat monesti näyttäytyvät eri tavalla.

Positiivistakin on, olen ollut vallan innoissani ja kiitollinen uusista kristallikammiohoidoista, joita arkkienkeli Metatron ja muut kamut yläkerrasta patistelivat aloittamaan. Olen aina aivan innoissani uusista jutuista, joita opetetaan tai jotka muistuvat mieleen Kultaiselta Atlantikselta, mutta niiden käyttäminen on jäänyt vähän vähemmälle. Metatron oli sitä mieltä, että jos uusia työkaluja ei käytä, ne ei hyödytä ketään, mutta oisko tuo ollut pikkaisen liioittelua…

Jokainen idea tms. on energiaa, joka tulee käytettäväksi. Se voidaan tavoittaa eri puolilla maailmaa samanaikaisesti, ja on kaikkien käytössä. Ei yksikään idea ole vain yhdelle ihmiselle, sen saavat kaikki, jotka pystyvät sen energian tavoittamaan. Siksi minusta ei ole niin väliksi, jos ei ihan kaikkea pistä yleiseen jakeluun, vaan jatkaa seuraavaan, mutta jos nyt edes tämän yhden kerran tekisin, mitä suositellaan.

Ruusukvartsikammiohoito oli jo, ja se oli kyllä aivan huikea. Rakentelu on vähän monimutkaista, mutta itse energia oli todella jotain, kuten myös koekaniinihoidettavat kertoivat. Nyt kun vielä käydään läpi muut kristallikammiot vapaaehtoisten kanssa, hoidot voivat tulla julkisesti tarjolle. Muutaman vuoden tauko hoitajana ja energiahoitojen ja reikin opettajana on siis taaksejäänyttä elämää. En ois uskonut vielä joku aika sitten, mutta ken elää, se näkee.