Kesäpäivänseisaus

On ihan mielenkiintoisia energioita menossa ja tulossa ja olemassa. Nämä jo perinteisesti voimakkaat energia-ajat ovat käyneet yhä voimakkaammiksi, ja vaikuttavat kaikkiin. Planeettojen liikkeet, kuu, aurinko, maan värähtely… kaikki vaikuttaa, ja vie meitä uuteen kultaiseen aikaan. Joitakin vähän kitisten ja väkisin, joitakin innolla ja auliisti, mutta sinne mennään, kaikki.

Nyt kesäpäivänseisauksen aikaan virtausta on taas tulossa maailmankaikkeudesta melkoisella voimalla. Tein kristalligridin kesäpäivänseisauksen kunniaksi, avaamaan portteja korkeiden energioiden tulla Helioksesta, yhdistettynä Kristusvaloon ja korkeimpaan rakkauteen. Voit halutessasi yhdistyä gridin kautta tuleviin energioihin kuvan kautta.

Stonehenge on minulle tärkeä paikka, ja lordi Voosloo on hyvin läheinen nykyään. Oli jo ennenkin, mutta sen jälkeen, kun Tim Whild vei minut tapaamaan häntä ja Galaksienvälistä neuvostoa – mikä oli vähän yllätys Timillekin:) – Voosloo on ollut opastamassa tosi paljon. Siksi tämän kesäpäivänseisauksen kristalligridi yhdistää myös Stonehengeen, joka on sekä kaksisuuntainen portaali että lordi Voosloon retriitti ja erittäin tärkeä paikka juuri tänä päivänä.