Kohota värähtelyäsi

Matkalla uuteen kultaiseen aikaan jokaisen energiavärähtely nousee vääjäämättä. Jotta se voi tapahtua, meidän on puhdistettava energiamme. Se tapahtuu itsestäänkin, mutta omalla toiminnalla muutoksesta tulee helpompaa ja nopeampaa.

Värähtelyn kohoaminen tuo monia hyötyjä. Chakramme toimivat paremmin, auttaen kaikkia kehojamme toimimaan paremmin. Selväaistimme aukeavat ja intuitiomme toimii tarkasti. Alamme muista ja ottaa käyttöön aikaisemmissa elämissä keräämiämme taitoja ja viisautta. Valaistuminen ja ylösnousemus seuraavat aikanaan, mutta pienikin värähtelyn kohoaminen auttaa jo kummasti.

Mitä korkeampi värähtely, sitä helpommin luomme elämäämme paremmaksi ja vedämme puoleemme kaikkia ihania asioita. Kaikki luovat elämäänsä koko ajan, ja ihan riippumatta ihmisen värähtelystä, luomisen vauhti on nopeutunut monin verroin muutaman vuoden aikana. Mihin keskitymme, sen saamme, ja hyvin nopsaan sittenkin. Maailma peilaa meille jatkuvasti yhä voimakkaammin sisäiset uskomuksemme, ja kun värähtelymme kohoaa, näemme sen omassa arjessa ja koko elämässä.

Tänne on koottu tapoja, joilla voit nopeuttaa omaa matkaasi kultaiseen aikaan ja kohottaa omaa värähtelyäsi. Tein niistä listoja, koska ne ovat selkeä tapa kertoa asioista – ja listat ovat hauskoja:). Löydät ne viereisestä valikosta.

Jos kaipaat lisätietoa termeistä tai miten tehdä suojaus tai maadoitus, lisätietoa käsitteistä on Valon ja energian tietopankissa.