3 tapaa seurata vahvemmin omaa sielunsuunnitelmaasi

Kun löydämme oikean tiemme, sen mukanaan tuoma ilo ja täyttymys nostavat automaattisesti värähtelyämme, ja kuljemme yhä helpommin ja iloisemmin omaa tietämme.

Sielunsuunnitelma on koko elämän mittainen asia, joten se ei ole mikään yksittäinen asia, kuten ammatti tai työ tai tapa toimia. Nämä kaikki voivat olla osia sielun suunnitelmasta tähän inkarnaatioon, mutta varmimmin toteuttaa sielunsuunnitelmaansa, kun antaa sille tilaa toteutua.

  • Oma suojelusenkelisi tietää sielunsuunnitelmasi ja kuiskailee sitä korvaasi koko ajan. Pyydä aamuisin, että enkelisi opastaa sinua toteuttamaan sielunsuunnitelmaasi sen korkeimmassa muodossa.

  • Yksisarviset työskentelevät sielutasolla ja ohjaavat meitä toteuttamaan sielunsuunnitelmaamme. Kutsu yksisarvisia vierellesi opastamaan ja auttamaan sinua. Jo pelkkä yksisarvisten ajatteleminen tuo ne luoksesi.

  • Ole yhteydessä sieluusi. Meillä on jokaisella kyky ulottua oman sielun energiaan ja saada opastusta ja apua suoraan sielultamme. Se ei vaadi mitään erityisosaamista, vain hiljenny ja ajattele, että otat yhteyttä sieluusi. Kerro mitä apua kaipaat tai mihin haluat vastauksen tai opastusta, ja anna asian mennä. Et todennäköisesti saa mitään kummempaa kokemusta, mutta asia on kuultu ja vastaus tulee hiljalleen kun vain elät elämääsi parhaasi mukaan, kuunnellen sisäistä viisauttasi.