3 tapaa työskennellä chakrojen kanssa

Nopein ja toimivin tapa kohottaa omaa värähtelyä ja kohentaa omaa elämäänsä ja hyvinvointiaan on tehdä chakratyöskentelyä. Lisätietoja 12 chakrasta on Valon ja energian tietopankissa.

Voimme työskennellä chakrojen kanssa päivittäin, muutamia kertoja viikossa tai harvemmin. Säännöllinen työskentely tuo nopeasti hyviä muutoksia elämään ja omaan oloon. Valitse rytmi, joka sopii sinulle.

  • Käy chakrat läpi arkkienkeleiden kanssa, alkaen joko maatähdestä tai tähtiportista. Pyydä kuhunkin chakraan liittyvää arkkienkeliä puhdistamaan, valaisemaan ja aktivoimaan chakra. Voit tehdä tämän hiljentyen, kuin visualisaation, tai vaikka kävellessä, missä vain missä voit keskittää ajatuksesi.

  • Kutsu Kristusvalon lohikäärmettä ja käy läpi jokainen kahdestatoista chakrasta sen kanssa. Pyydä sitä täyttämään Kristusvalolla jokainen chakra vuorollaan. Kristusvalo puhdistaa, kohottaa ja tuo rakkautta.

  • Pyydä arkkienkeli Metatronia lähettämään kultaoranssi ylösnousemusvalo tähtiporttiisi, kaikkien chakrojesi kautta maatähteesi. Pyydä arkkienkeli Sandalfonia maadoittamaan se.