5 tapaa käyttää Mahatma-energiaa

Mahatma-energian sanotaan olevan kaikkein korkeavärähteisin energia, johon me tällä planeetalla voimme yltää. Se on kultavalkoista energiaa, jossa on yhdistyneenä monia muita korkeita energioita, kuten Valkoinen ylösnousemusliekki, Alkuähteen säteet ja yksisarvisten energia ja monia muita.

Mahatma-energian sanotaan kiihdyttävän ylösnousemustietämme tuhatkertaisesti. Lisäksi se kuuleman mukaan pitää meidät nuorekkaina ja elinvoimaisena:). Energiaa voi kutsua omin sanoin, täyttää sillä kehonsa, käydä läpi chakransa tai lähettää sen jollekin asialle.

  • Käy läpi kaikki 12 chakraa Mahatma-energian kautta.

  • Täytä jokainen kehosi Mahatma-energialla: fyysinen keho, tunnekeho, mentaalikeho ja spirituaalinen keho. Pyydä sitten, että Mahatma-energia virtaa kaikkien kehojesi ja chakrojesi kautta maahan, kaikkialle missä Maa sitä tarvitsee.

  • Kutsu Mahatma-energiaa täyttämään valokehosi ja nostamaan sen värähtelyä niin korkeaksi kuin mahdollista.

  • Käy läpi jokainen rauhasesi Mahatma-energian kanssa: käpyrauhanen, aivolisäke, kilpirauhanen, kateenkorva, haima, munasarjan/kivekset ja lisämunuaiset. Voit pyytää energiaa täyttämään ja esimerkiksi aktivoimaan rauhasen kerrallaan. Aivolisäkkeeseen on taltioitunut uskomukset vanhenemisesta ja kehon rappeutumisesta, joten sen kohdalla ehkä kannattaa sanoa esimerkiksi, että energia ohjelmoi aivolisäkkeen pitämään sinut terveenä ja elinvoimaisena ja nuorena/nuorekkaana kaikin tavoin.

  • Lähetä Mahatma-energia edistämään jotain asiaa, kuten oman sielunsuunnitelmasi toteuttamista, rauhaa maailmassa, että joku toiveesi toteutuu kaikkien korkeimmaksi parhaaksi tms.