Oma suojelusenkeli

Kultaisten aikojen yliopisto 1. taso

Jokaisella on oma suojelusenkeli kulkemassa vierellämme elämä toisensa jälkeen. Kurssilla työskentelet oman suojelusenkelisi kanssa monin tavoin, vahvistaen yhteyttä ja tutustuen häneen lähemmin.

Oma suojelusenkelimme on lähin auttajamme, joka tietää sielunsuunnitelmamme ja ohjaa meitä jatkuvasti toteuttamaan sitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Enkelimme tuo meille yhteensattumia, tilaisuuksia ja myös esteitä. Hän tietää sen, mihin pystymme ja mitä osaamme, ja myös sen, mitkä ovat kompastuskivemme. Hän rakastaa meitä ehdoitta ja on vierellämme joka hetki.

Kaikki kehittyy, ja niin myös oma suojelusenkelimme. Kun edistymme omalla ylösnousemus- ja valaistumistiellämme, myös oma enkelimme voi nostaa värähtelyään. Vähitellen olemme samalla tasolla kuin Kultaisella Atlantiksella, missä jokaisen suojelusenkeli oli vähintään yhtä korkeassa värähtelyssä kuin arkkienkelit nykyään, ja jokainen pystyi kommunikoimaan tietoisesti oman enkelinsä kanssa.

Tällä kurssilla saat  tietoa omasta suojelusenkelistäsi ja vahvistat yhteyttäsi häneen tietoisemmaksi. Harjoitukset ja visualisaatiot auttavat sinua aistimaan oman enkelisi energian ja sen rakkauden, jota hän säteilee sinulle jatkuvasti. Meillä on aina paljon auttajia, ja voimme työskennellä monien enkeleiden kanssa. Oma suojelusenkelimme on kuitenkin vierellämme koko ajan, ja auttaa myös yhteistyössä muiden valo-olentojen kanssa.

Kurssi on siirtynyt

Tämä kurssi on nyt yhdessä Enkelimaailma 1 -koulutuksen kanssa. Siinä aloitamme oman suojelusenkelin kanssa, ja se on vähintään yhtä vaikuttavaa kuin tällä kurssilla:).

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso (Initiate)

Tämä taso antaa tietoja ja taitoja kulkea omaa henkistä tietään turvallisesti ja helposti juuri niin pitkälle ja korkealle kuin haluat.

Kurssit valmistavat ja auttavat elämään omaa elämäänsä tietoisessa yhteydessä omiin valon auttajiinsa, huolehtimaan omasta energiatasapainostaan planeetan muuttuvissa energioissa ja työskentelemään kristallien kanssa.

Kurssien avulla ymmärrät muutoksen aikaa, jossa nyt elämme, sekä sen, mihin olemme menossa, ja nopeutat omaa mestaruuttasi.