Kristalleja ja koulutuksia

On aika huikeaa, kun saa valmistella kristallihoitajakoulutusta yhdessä open, Susanin kanssa. Ihan tulee tarve saada itselleen kaikki mahdolliset kristallit kaikissa mahdollisissa muodoissa… Yritän hillitä itseäni, kurssilaiset ovat pääosassa ja minulle kyllä sitten jää juuri oikeat. Mutta on hiukka haasteellista:).

Samalla tehdään Kultaisten aikojen yliopiston juttuja, Diana Cooper Schoolin juttuja ja Tim Whildin yhteistyöjuttuja, ja kaikkea tietysti sekaisin. Ei voi sanoa että puuhaa uupuisi. Eilen printteri teki tenän kurssilaisten manuaalien kanssa, tai lähinnä ensin itse mokasin, läppäsin tulostimen kiinni – mitä ei saa tehdä ainakaan siinä vaiheessa, missä minä – sain paperin jumiin, ja sitten vielä koko härveli hermostui ja värikasetit alkoivat käyttäytyä omituisesti. No, manuaalit on valmiina, ja ehkä voisi ilmaista asian niin, että ne ovat hiukan erivärisiä kuin olisi ollut tarkoitus, ja osin värikkäämpiä. Hyvin toimii kuitenkin, ja sehän on pääasia.

Olen valinnut koko tulevasta kristallihoitajien koulutuksesta pari kohtaa, joita aion toteuttaa niin usein kuin suinkin. Susan yritti varoitella, että energiat voi mennä epätasapainoon, jos ei pidä huolta kaikista chakroista ja kaikista kehoista jne, mutta ihan tosi, kuka jaksaa mennä niin kuin pitää? Asiakkaiden kanssa tietysti, jos hoitoja alkaa tehdä, mutta itsensä kanssa voi kokeilla kaikkea ihan niin paljon kuin mahdollista ja ehtii. Eihän sitä tiedä, jospa siitä vaikka seuraisi äkkivalaistuminen.