Kristalligridi täysikuun kunniaksi

Tein tämän kristalligridin, tai jotkut sanovat kristallimandalan, täysikuun, Äiti Marian ja yksisarvisten energian tänne vetämiseksi. Itselle, ja katselijoille, jos he niin valitsevat.

Seleniitti, keskustorni ja reunoilla valkoiset ja yksi oranssi, ovat yksisarvisten kiviä. Nyt en mistään löytänyt kuukiveä, vaikka sellainen ainakin yksi pitäisi olla, joten seleniitit saavat edustaa myös yhteyttä kuuhun.Minusta on hauskaa, että yksi seleniitti on oranssi – yksisarviset kun tykkäävät hauskanpidosta ja naurusta, joten yksi oranssi kesken valkoista ympyrää sopii hyvin heille:).

Lisänä on neljä akvamariinia, jotka auttavat olemaan yhteydessä Äiti Marian ja arkkienkeli Marian akvamariiniin säteeseen ja energiaan ja vahvistavat (heille, kellä se on) Äiti Marian akvamariinin viitan energiaa aurassa.

Lisäksi gridissä on pieni blue goldstone, sininen kultakivi –pyramidi, yhdistämässä Kultaisen Atlantiksen Kuun ja Yön temppeleihin. Ja tietysti Äiti Marian kuva, pienenä ystävän antamana versiona.

Tein kristalligridin oman kodin kakkosalueelle, joka edustaa naiseutta, äitiä, rakastavia feminiinisiä hahmoja, kuten Äiti Maria. Fengshuin kakkosalue on asunnon lounaisnurkassa.

Oli aika mahtavaa tuntea yksisarvisten energian niin voimakkaasti, ja aistia Äiti Marian lempeä energia vierellä. Täysikuu tuo jumalallista feminiinistä energiaa tälle planeetalle, ihan kaikille, tasapainottaakseen energioita. Yksi Äiti Marian tehtävä Kosmisen hetken jälkeen on juuri tuo jumalallisen feminiinisen energian vahvistaminen täällä. Lisäksi hän, kuten arkkienkeli Mariakin, kulkee aina yksisarvisten kanssa. Siksi tähän kristalligridiin tuli juuri nämä kristallit ja rekvisiitta.

Jos haluat käyttää sitä hyödyksesi, katsele kuvaa hetken aikaa.

  • Hiljenny sitten, ja vie huomio kausaalichakraan (kruunuchakran yläpuolella).
  • Yhdistä kausaalichakra mielessäsi kristalligridiin, ja kutsu yksisarvisia, Äiti Mariaa ja arkkienkeli Christieliä avaamaan kausaalichakraasi, jotta voit vahvistaa yhteyttäsi heihin.
  • Nauti energioista, ja kun tuntuu siltä, kiitä ja palaa normaalitietoisuuteen.