Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito

Kultaisen Atlantiksen viisaus ja hoitomuodot ovat alkaneet nousta esiin nyt, kun planeetan ja ihmisten värähtely on noussut tarvittavalle tasolla. Atlantiksen osaamista olivat mm. kristalleilla, äänellä ja väreillä hoitaminen, yrttien käyttö ja energiahoidot. Parannustemppeleissä oli erityisiä kristallikammioita, joihin mentiin saamaan energiaa, elinvoimaa, tasapainottamaan energioita, vahvistamaan kehon omaa paranemiskykyä tai puhdistamaan pois sitä, minkä oli aika mennä. Kristallit ovat voimakkaita parannuksen apuvälineitä, ja puhtaan, parantavan energian tullessa niiden kautta, se vahvistui kristallien ominaisuuksilla.

Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito luo uudelleen energiatasolla ne ihanat kristalleista rakennetut kammiot, joissa saimme hoitoa ja joissa kehomme uudistui ja elpyi. Tässä etähoidossa hoidettava saa ympärilleen valitsemastaan kristallista rakennetun eteerisen kammion. Kultaisen Atlantiksen Parannustemppelin papittaret, enkelit ja lohikäärmeet avustavat hoidossa, ja arkkienkeli Rafael valvoo sen kulkua yhdessä monien muiden enkeli- ja valon olentojen kanssa. Mukana ovat tietysti myös jokaisen omat valon auttajat.

Kristallikammiot ovat kaikki hyvin erilaisia. Ne vaikuttavat eri kehoihin ja energiatasolla erilaisiin asioihin. Kaikki parannus lähtee aina energiatasolta, joten kaikki kristallikammiot myös parantavat, mutta joissakin hoidon fyysiset vaikutukset ovat selvempiä, toisissa taas vaikutus tuntuu ensin energiatasolla, laskeutuen sieltä hiljalleen fyysisempään maailmaan.

Hoidon käytäntö

  • Kristallikammiohoito on ryhmäkaukohoito. Hoito kestää kokonaisuudessaan 45 minuuttia. 30 minuuttia ollaan kristallikammiossa ja 15 minuuttia sen jälkeen energiat tasapainottuvat.

  • Hoito tapahtuu sovittuna aikana, sitä ei voi siirtää itselle paremmin sopivaan aikaan. Jos hoitoajat eivät sovi sinulle, voit toivoa myös muuta aikaa.

  • Varatessasi hoidon saat kirjalliset ohjeet ja selityksen siitä, mitä hoidossa tulee tapahtumaan. Hoidon jälkeen laitan sähköpostilla selostuksen siitä miten hoito sujui.

  • Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä, ja muutenkin juoda vähän tavallista enemmän vielä seuraavana päivänäkin. Kristallikammiohoito vaikuttaa vielä pitkän varsinaisen hoitoajankohdan jälkeenkin.

Osallistuminen hoitoon

Hoitoon ilmoittaudutaan maksamalla se 17.kaupassa. Hinta on 17 e/hoitokerta.

Hoidon voit ottaa vastaan missä tahansa rauhallisessa ympäristössä.

ruusukvartsi

Ruusukvartsikristallikammio

Ruusukvartsi tuo rakkautta ja avaa sydäntä, ja niin tapahtuu tässä kristallikammiossakin. Rakkauden energia lisääntyy koko olemuksessa.

Rakkauden lisääminen myös parantaa, joten tässä kristallikammiossa olo tuo hyvinvointia myös fyysiselle keholle. Ruusukvartsi-kristallikammiohoito uudistaa, elvyttää ja parantaa hellävaraisesti kaikkia kehoja. Uudistuminen tuo myös nuorekkuutta.

Ruusukvartsikammio hoitaa myös sisäistä lasta ja parantaa nykyisiä ja menneitä rakkaudettomuuden kolhuja sydämestä. Se hälventää esteitä ja matalampaa energiaa hellävaraisesti, niin että kaikki kehot ja chakrat voivat kukoistaa rakkaudessa ja korkeassa värähtelyssä.

Lämmin kiitos voimaannuttavasta ja ajatuksia herättävästä hoidosta! Koin alusta lähtien energian vahvana ympärilläni erityisesti käsissä. Näin violettia valoa alussa ja lopussa, muun hoidon ajan valo loisti kirkkaana. Jossain vaiheessa tuntui kuin oikea jalkani olisi laitettu koukkuun ja polvea hoidettu. Polvet ovat heikko kohtani ja varsinkin oikea polveni kiukutteli mansikanpoiminnasta.

Tämä hoito oli juuri oikea minulle. Erittäin tarpeellinen tähän hetkeen.

Maija

Ensinnäkin tunsin sen maadoituksen. Se oli paljon voimakkaampi mitä pystyn itse luomaan, siis todella voimallinen. Tunsin ensin kevyen ”paineen” ohimoilla ja jalkapohjista tosi vahvan maadoituksen, joka tuntuu vieläkin. Sitten tunsin miten energiaa nousi ylös ja kehoani kihelmöi.

Lopputuloksena on jotenkin hirmuisen selkeä ja rauhallinen olo. Tuntuu että tämä rauhoitti ja selkiytti ajatuksia kovasti.

Pirkko

Heti alkuun tuli koko kehon läpimenevä ihana, voimakas lämmön tunne. Olotilaa voisi sanoa tyyneys ja rauhan tunne. Lämpö muuttui kylmemmäksi ja meni aaltoilevasti läpi kehon hoidon aikana.

Yleisesti voisin sanoa, että mahtavan voimakas hoito, joka tuntui kaikilla tasoilla ja tuli kevyt, puhdistunut ja vapautunut olotila.

JL

Seuraavat hoidot ja ilmoittautuminen

17. kauppa/kristallihoidot >>

smaragdi

Smaragdikristallikammio

Smaragdi on arkkienkeli Rafaelin kivi, ja säteilee parantavaa energiaa. Kristallikammioista tämä vaikuttaa nopeimmin ja voimakkaimmin fyysiseen kehoon. Smaragdikammiossa elvyttävä ja parantava energiavirta poistaa stressiä kaikilta tasoilta, jolloin kehon oma paranemiskyky voi toimia.

Tämä kristallikammio hälventää uupumuksen ja tuo tilalle keveän, selkeän energian ja hyvinvoinnin. Hoito virkistää, mutta stressiä poistamalla auttaa myös nukkumaan paremmin. Smaragdikammio palauttaa vähitellen kehojen käyttöön alkuperäisen jumalallisen suunnitelman terveydestä ja hyvinvoinnista.

Smaragdi vaikuttaa myös kolmanteen silmään ja selväaisteihin sekä runsauteen, joten myös näihin liittyviä asioita kohennetaan kristallikammiossa.

Vaikka takana oli työpäivä ja ystävän kanssa kauppakeskuksessa vaeltelua, syvä rauhan tila tuli hyvin nopeasti. Heti alussa näytettiin dna-kaksoiskierteet ja niitä ikään kuin pyyhkäistiin puhtaaksi, mitä se sitten kuvasikaan.

Ihoa pisteli joka puolelta mutta se ei tuntunut epämiellyttävälle. Lisäksi ympäri kehoa käy edelleen pientä värinää. Eli hoito tuntuu ihan fyysisessä kehossa. Olo on levännyt ja virkistynyt. Tuntuu että hoito jatkuu edelleen ja kaikki minussa ikään kuin liukuu omalle paikalleen.

NK

Kyllä, hoito oli hyvin fyysinen kokemus. Ihan hurja fiilis heti hoidon alkuun, ikään kuin olisi ollut poreallas kehon sisällä ja täysillä kuplilla. Välillä vaihtui virran linja ja vetoa tuntui niin varpaissa kuin päälaella. Hyvin aaltomaisesti tuntui energia kulkevan, kuten viittasitkin noihin lasersäteisiin.

Ennen hoitoa olin todella väsynyt, kolmena edeltävänä yönä nukuin tosi huonosti. Nyt olo tuntuu tosiaan virkistyneeltä ja kepeältä, vaikkakin piti vetää villasukat jalkaan ja ottaa kuumaa teetä, niin kylmä minulle tuli. Hoidosta tuli kuitenkin sisäisesti hyvin lämmin olo :).

HA

Tunsin heti alkuun hyvin vahvan maadoittumisen. Kehoani ikäänkuin painettiin maata vasten. Tunsin valtavan lämmön virtaavan kaikkialle. Olo oli hyvin fyysinen koko ajan. Jossain kohti tunsin vahvaa kosketusta kolmannen silmän kohdalla ja päätä alkoi lievästi särkeä. Nyt jälkeenpäin olo on ollut aivan ihana, jotenkin selkeä. Nukuin myös yön oikein hyvin.

Aivan ihana hoito! Suosittelen lämpimästi.

Hanna

Havaitsin, että hoidon jälkeen aloin tunnistaa, miten oikeasti tällä hetkellä voin ja mitä tunteita tunnen. Kaikki ylimääräinen yrittäminen putosi minusta pois!

Oletan, että tämä liittyi hoidossa saamaani siunaukseen nähdä asiat juuri nyt sellaisina kuin ne ovat.

Tuula

Seuraavat hoidot ja ilmoittautuminen

17. kauppa/kristallihoidot >>

vuorikristalli

Vuorikristallikammio

Kirkas vuorikristalli on loistava kristalli melkein mihin tahansa. Se puhdistaa, vahvistaa ja kohottaa energiaa, tuo sitä, mitä tarvitaan ja yhdistää korkeampiin värähtelyihin.

Vuorikristallikammio toimii eniten hienojakoisemmissa kehoissa ja chakroissa. Jos fyysisessä kehossa on ongelmia, se toimii myös sillä tasolla, mutta suurin osa energiasta vaikuttaa fyysistä korkeammassa värähtelyssä. Kristallikammiossa olo puhdistaa pois matalampia energioita ja oman korkeamman tien esteitä. Vuorikristallikammiohoito myös avaa ja vahvistaa yhteyttä omaan sieluun ja monadiin sekä valon auttajiin.

Vuorikristalli on puhdas, kirkas kristalli joka palauttaa korkean energian koko olemukseen. Kristallikammiossa voi ymmärtää asioiden syvemmän merkityksen ja vahvemmin omaa polkuaan. Vuorikristallin puhdistava energia tuo selkeyden, jossa totuus ja rakkaus voivat kukoistaa. Tässä hoidossa on mukana myös yksisarvisia, jotka työskentelevät sielun tasolla.

Tulimme n puoli tuntia ennen hoitoa kotiin kyläpaikasta, jossa oli todella paljon negatiivisuutta, itselläni oli kamalan ahdistunut ja huono olo koko reissun jälkeen. Käväisin suihkussa ja menin sohvalle makoilemaan ja kaikki vain kieppui päässä ja mietin, että olen varmaan niin hermostunut ja stressaantunut, etten pysty keskittymän mihinkään. Sitten alkoi hermostuttamaan sekin, että jos en tunne yhtään mitään koko hoidon aikana. Ja sitten yhtäkkiä minulla tuli aivan tajuttoman rauhallinen olo. Kaikki se ahdistus ja stressi ja hermoilu vain häipyi jonnekin. Ja sitten minä nukahdin. Kun heräsin, kello oli tunnin enemmän ja tuntui, etten jaksa enää millään nousta ylös. Muistin kuitenkin kehotuksen käydä juomassa vettä ja nousin sitten pakolla ylös ja suuntasin kohti keittiötä ja vesihanaa.

PP

Hoidon alku oli todella vahva tuntemuksien osalta. Tuntui sisällä, rintakehän ja lantion kohdalla vahvemmin painon tunteena, koko ajan läsnä oli valkoinen valo. Tuntui kuumotusta, hetkellisesti kuin jotain olisi otettu pois, siinä hetkessä pieni kivun tunne. Tämän jälkeen keho tuntui lämpimältä, olotila oli rauhallinen ja en tiedä, sainko niin paljon energiaa, että annoin sitä eteenpäin ihmisille, jotka tulivat ajatuksiini.

Vahva hoito todella.

Maarit

Kiitos hoidosta Tunsin hoidon todella kehollisesti ja jännityksiä/tukoksia auottiin. Välillä tunsin jopa kipua nivelissä, joka sitten helpottui energian päästessä eteenpäin. Chakrat tuntuivat työstyvän myös. Etenkin vasemmalla silmien takana tuntui painetta.

Hoito tuntui jollakin tavalla hyvin tutulta. Hoidon aikana tuli kirkas ymmärrys siitä miten pyhä asia keho on ja miten se todellakin on myös energeettinen. Olen ollut tämän ymmärryksen portilla jo pitkään, mutta nyt tämä kirkastui uudella tavalla. Lämmin kirkas valo oli läsnä hoidon ajan ja nyt olo tuntuu selkeältä!

Pauliina

Seuraavat hoidot ja ilmoittautuminen

17. kauppa/kristallihoidot >>

sininen seleniitti

Sininen seleniitti -kristallikammio

Sininen seleniitti –kristallikammio tuo hyvin korkeavärähteistä energiaa. Se hälventää mielen hälinää ja tuo esiin selkeyttä ja kirkasta ymmärrystä. Sininen seleniitti tasapainottaa energioita kaikilla tasoilla, ja purkaa pois mielen rakenteita ja uskomuksia, jotka estävät elämästä korkeavärähteistä elämää.

Sininen seleniitti irrottaa pois tukoksia, joilla olemme tukkineet selväaistejamme joko lapsuudessa opittujen mallien tai menneiden elämien vuoksi. Kristallikammion energia vahvistaa selvätietoisuutta, mikä on uuden, korkean energian tapa aistia energioita, sekä avaa enemmän käyttöön menneiden elämien lahjoja, selväaisteja ja intuitiota.

Sininen seleniitti -kristallikammio vie yhteyteen Lähteen jumalallisen älykkyyden kanssa, auttaen ymmärtämään miten maailmamme ja elämämme rakentuu maailmankaikkeuden lakien mukaisesti.

Kun aloitin hoidon, oli helppo ottaa hoito vastaan, mieli hiljennettiin heti. Hoidossa oli vaaleaa, liilahtavaa väriä, joka liikkui väreilevänä, kuin puhdistaen minua.  Hoito tuntui koko kropassa, eniten hoidettiin sydämen ja solar pleksuksen aluetta, sekä päälakea, päätä myös.

Hoito oli vaikuttava, sain paljon puhdistusta, puhdistettiin vanhoja uskomuksia ja ajatusmalleja, sekä negatiivisuutta. Lopuksi minut täytettiin valolla ja rakkaudella, anteeksiannolla.

Kiitos Ulla, hoito oli upea kokemus, ja se rauha ja helppous oli mahtavaa.

AM

Hups, heti hoidon alussa minut ikäänkuin tempaistiin korkeuksiin, tähtien sekaan. Sitten laskeuduin varmaankin siihen seleniitti-kristallipedille tai ikään kuin lepotuoliin. Siinä huoneessa/kammiossa oli suloisen ”pumpulista”, vaalean sinistä väriä/valoa huokui seinistä.

Sen jälkeen ihana rentous valtasi kehoni ja tunsin niinkuin joku skanneri olisi liikkunut edestakaisin päälläni. Pieniä pistelyitä tuntui koko kehossa. Sydämen, kurkun ja pään kohdalla skanneri tuntui voimakkaammin. Välillä raotin silmiäni ja näin jotain suuria valo-olentoja ja enkeleitä huoneessa.

Ihana hieno hoito ja kokemus. Kyllä tässä oli jotain enemmän, mitä ennen olen hoidoissa kokenut. Koin Universaalista / Galaktista yhteyttä kaikkeen. Jotain suurta, syvempää, kuin ennen olen kokenut.

Pia

Ihan alkuun tuntui kuin alusta (joogamatto lattialla) olisi pehmentynyt, ihan kuin olisin hieman kohonnut ja koko keho aaltoili. Tunsin koko hoidon ajan hyvin syvän rentouden, aivan solutasolle saakka ulottuvan. Näin uskomattoman ihanaa valoa ja tunsin, kuinka kolmatta silmää ja oikeastaan koko päätä käsiteltiin. Tunsin myös muissa chakroissani kutittelua jonkin verran, mutta voimakkainta olivat näköhavaintoni. Sisäisten silmieni edessä muodostui erivärisiä, huikean kauniita kristallisia geometrisia kuvioita. Oli aivan kuin koko olemukseni olisi ollut tätä kristallirakennetta. Ihan kuten sinä kuvasit tuota pyhää geometriaa.

Koko hoidon ajan tunsin valtavan suurta iloa ja ihmetystä. Tunsin hoidon loppuvan puolen tunnin jälkeen, mutta en kyennytkään vielä nousemaan, vaihdoin vaan istuma-asentoon ja vajosin syvään meditaatioon vielä 15 min ja siinä valovirtaus chakrapilarissani jatkui.

Nyt hoidon jälkeen oloni on edelleen onnellinen, rauhallinen ja rentoutunut. Kaikki mielen hälinä on hiljentynyt.

PT

Seuraavat hoidot ja ilmoittautuminen

17. kauppa/kristallihoidot >>

Hoidon varaaminen

Kristallikammiohoito

Valitse haluamasi kristallikammio ja aika. Hoidon maksettuasi saat ohjeet ja tietoa hoidon kulusta.

Varaa hoito 17. kaupasta >>