Kristallisoitunutta

Olen niin innoissani kohta aukeavasta ja koittavasta kristallikurssista. Vaikea tehdä käytännön toimia asioiden hyväksi, kun tekisi vain mieli leikkiä ja työskennellä omien kristalliensa kanssa. On tämä työ joskus todella mielenkiintoista, ei varmaan kovin moni työkseen luo kristalligridejä tai rakentele kristallikammioita.

Kultaisten aikojen yliopiston kurssit edistyvät sanotaanko vaikka vaiheittain. Kuvittelin taas kerran jotain muuta kuin mitä käytäntö on, mutta ei ole eka kerta eikä taatusti viimeinen. Ajattelin, että kun vihdoin voin kirjoitella suomenkielisiä manuaaleja ja tehtäviä ja luoda videoita ja visualisaatioita, teen ne kurssi kerrallaan, järjestyksessä. Saahan sitä ajatella.

Käytäntö muistuttaa enemmän palapelin rakentamista. Ensimmäisenä aukeava Maadoitus ja suojaus on melkein valmis, mutta nyt sen pitää odottaa, koska kaikkien 1. tason kurssien pitää olla suunnilleen saman laajuisia ja tasoisia, jotta loisimme sen pohjan, jota yliopistossa tarvitaan. Kristallit tuottavat hankaluuksia kaikkiin muihin kursseihin, koska vaikka kristalleista puhutaan kaikilla kursseilla, Kristallityöskentelyn perusteet –kurssiin tekisi mieli laittaa suhteessa hurjan paljon enemmän asiaa ja harjoituksia ja muuta. No, yritän hillitä itseni, mutta ottaa vähän lujille.

Kristallikurssi todennäköisesti tulee auki etänä joko samaan aikaan tai heti sen jälkeen kun Turussa on livekurssi samasta aiheesta syyskuun puolella. Kun vielä saisin hillittyä itseni sen livekurssin kanssa, yhdessä päivässä ei ehditä koko maailmaa, vaikka kuinka olisi mielenkiintoista. Pääasia, että kurssilaiset sen jälkeen tietävät mitä tekevät kristallien kanssa, syventävää tietoa voi hankkia sen jälkeen sekä valon auttajilta että kirjoista ja netistä.

Kristallikammiohoitoja tehdessäni olen oivaltanut monia asioita syvällisemmin myös itse. Kristalleihin liittyen nyt askarruttaa se, että on mahdollista luoda kristallirakenne myös kehon elimien ja järjestelmien täydelliseen terveyteen. Siinä taas juttu sarjassa Tiedän, mutta en muista vielä miten. Toisaalta on tajuttoman hienoa, kun alkaa muistaa ja oivaltaa mitä kaikkea esimerkiksi kristallien kanssa tehtiin Kultaisella Atlantiksella. Toisaalta taas on ihan älyttömän ärsyttävää, kun tietää, että tietoa on vaikka kuinka paljon lisää, mutta sitä ei vielä tavoita.

Tim Whild muuten varmaan tuo tullessaan paitsi sen perinteisin valtavan kasan kristalleja, myös niitä uusia kristalligridien pohjia, joita hänellä on ollut näytillä viime aikoina. Aika valtavan hienoja, toivottavasti myös uusi yksisarvismalli ehtii mukaan.