Kohti uutta kultaista aikaa

Elämme parhaillaan keskellä muutosvuosia matkalla kohti uutta kultaista aikaa. Uusi kultainen aika koittaa planeetalla viimeistään 2032, ja sitä ennen planeetan ja jokaisen ihmisen on puhdistettava ja kohotettava energiaansa. Tämän vuoksi maailma tuntuu nykyään olevan monin tavoin myllerryksessä.

Kun ymmärtää mitä tapahtuu ja miksi, muutos on helpompi. Kultainen aika tuo tullessaan monia ihania asioita kaikille, ja mitä helpommin ja sujuvammin kuljemme muutoksen läpi, sitä nopeammin olemme korkeammassa värähtelyssä planeetan laajuisesti, ja uusi kultainen aika voi alkaa toden teolla.

Tämä kurssi antaa lisätietoja muutoksesta ja mitä se tarkoittaa käytännössä. Sen avulla ymmärrät omaa elämääsi paremmin ja voit alkaa elää korkeammassa värähtelyssä jo nyt. Ymmärrät omaa voimaasi ja autat tulevaa kultaista aikaa ilmenemään nopeammin kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Oppimasi avulla voit tukea läheisiäsi heidän omassa muutoksessaan, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssiin kuuluu

  • 1 videoluento
  • 1 pdf-luento, täydentämään videoluentoa ja antamaan yksityiskohtaisempia tarvittavia tietoja
  • Harjoituksia, joiden avulla voit luoda uusia tapoja ja sopeutua muutokseen helpommin.

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso (Initiate)

Tämä taso antaa tietoja ja taitoja kulkea omaa henkistä tietään turvallisesti ja helposti. Kurssit valmistavat ja auttavat elämään omaa elämäänsä tietoisessa yhteydessä omiin valon auttajiinsa, huolehtimaan omasta energiataspainostaan planeetan muuttuvissa energioissa ja työskentelmään kristallien kanssa. Kurssin avulla ymmärrät muutoksen aikaa, jossa nyt elämme, sekä sen, mihin olemme menossa.