Kohti uutta kultaista aikaa

Elämme parhaillaan keskellä muutosvuosia matkalla kohti uutta kultaista aikaa. Uusi kultainen aika koittaa planeetalla viimeistään 2032, ja sitä ennen planeetan ja jokaisen ihmisen on puhdistettava ja kohotettava energiaansa. Tämän vuoksi maailma tuntuu nykyään olevan monin tavoin myllerryksessä.

Kun ymmärtää mitä tapahtuu ja miksi, muutos on helpompi. Kultainen aika tuo tullessaan monia ihania asioita kaikille, ja mitä helpommin ja sujuvammin kuljemme muutoksen läpi, sitä nopeammin olemme korkeammassa värähtelyssä planeetan laajuisesti, ja uusi kultainen aika voi alkaa toden teolla.

Tämä kurssi antaa lisätietoja muutoksesta ja mitä se tarkoittaa käytännössä. Sen avulla ymmärrät omaa elämääsi paremmin ja voit alkaa elää korkeammassa värähtelyssä jo nyt. Ymmärrät omaa voimaasi ja autat tulevaa kultaista aikaa ilmenemään nopeammin kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Oppimasi avulla voit tukea läheisiäsi heidän omassa muutoksessaan, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssiin kuuluu

  • 1 videoluento
  • 1 pdf-luento, täydentämään videoluentoa ja antamaan yksityiskohtaisempia tarvittavia tietoja
  • Harjoituksia, joiden avulla voit luoda uusia tapoja ja sopeutua muutokseen helpommin.

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso, kokelas (Initiate)

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso on tarkoitettu antamaan opiskelijoille vahva pohja sekä opiskelua että heidän omaa henkistä tietään varten.  Energioiden kohotessa ja koko planeetan edistyessä matkallamme kohti uutta kultaista aikaa oma tasapaino ja ymmärrys siitä, mitä tapahtuu ja miksi, luovat vakaan perustan oman viisauden, taitojen ja tietojen heräämiselle ja käyttöönottamiselle sekä sopusointuiselle korkeavärähteiselle elämälle.

Kurssit voi käydä missä järjestyksessä hyvänsä, mutta jokainen niistä on oltava käytynä, jos aikoo edetä Kultaisten aikojen yliopiston seuraavalle tasolle. Jos olet käynyt esimerkiksi 17. koulun kursseja tai muita henkisen tien kursseja, ja koet, että jotkut asiat ovat sinulla jo hallussa, aiheeseen liittyvää kurssia ei tarvitse käydä, vaan voit osoittaa osaamisesi muulla tavoin. Ota yhteyttä masteropettajaan, joka kertoo sinulle asiasta tarkemmin.

Kaikki kokelastason kurssit voidaan käydä yksittäisinä etäkursseina. Jokaisessa on videoluento aiheesta, lisätietoja, yhteenvetoja ja tarkempia tietoja kirjallisena pdf-luentona sekä harjoituksia ja kurssiin kuuluvia tehtäviä. Tehtävistä saa yksilöllisen palautteen, ja tarvittaessa voit saada lisäopastusta.

Kukin kurssi on käyty hyväksytysti, kun tehtävät on palautettu ja oma osaaminen osoitettu pyydetyllä tavalla.  Sen jälkeen kurssista saa todistuksen. Kun kaikki kokelastason kurssit on käyty, opiskelija voi halutessaan siirtyä seuraavalle tasolle.