Kultainen Angala

Angala oli ensimmäinen tämän planeetan kultaisista ajoista. Se oli puhtaan luovuuden ja rakkauden energiaa, jolloin planeetta syntyi ja alkoi muodostua nykyiseen muotoonsa. Angala oli myös lohikäärmeiden aikaa, ja sitä valvoivat mahtavat universaalit enkelit Metatron ja Shekinah.

Kurssilla saat yhteyden Angalan mahtavaan, uutta luovaan ja ilmentämistä tukevaan energiaan ja opit käyttämään sitä itsesi ja suuremmaksi hyväksi. Työskentelet yhdessä lohikäärmeiden kanssa, ja astut Metatronin ja Shekinahin ohjaukseen luodaksesi vahvemmin uutta kultaista aikaa ja oman elämäsi kultaista energiaa.

Kurssin kesto 1 päivä.

Lisäksi on 1 lisäpäivä heille, ketkä haluavat opettaa tähän kurssiin kuuluvia asioita ja ovat käyneet Kultaisten aikojen yliopiston opettajakoulutuksen.

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso, asiantuntija (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tason kurssit tai joilla on vastaavat tiedot. Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen, tai rakentaa osaamispolkuaan niin, että voi toimia energiahoitajana, kanavoijana tai henkisen tien opettajana.