Kultainen Atlantis

Ihana Kultainen Atlantis on se malli, jolle rakennamme uuden kultaisen ajan. Rakkauteen perustuva yhteiskunta, ihmisten korkean värähtelyn mahdollistamat lahjat, lempeät parannusmenetelmät, huikea kristalliteknologia, sopusointu, hyvinvointi, rakkaus ja runsaus ovat kaikki tulossa hiljalleen takaisin. Kaikki Kultaisen Atlantiksen viisaus, tiedot ja taidot ovat odottaneet, että planeetan ja ihmisten värähtely nousee, ja nyt olemme vihdoin valmiita.

Kurssilla saat tietoa koko Atlantiksen kokeilusta ja sen viidennestä, viimeisestä vaiheesta, joka oli loistava Kultainen Atlantis. Opit yhteiskunnasta, papistosta, temppeleistä, lohikäärmeistä, enkeleistä ja monista korkeista valo-olennoista, jotka toimivat yhteistyössä ja valvoivat Atlantista ja ovat edelleen kanssamme.

Ymmärrät koko Atlantiksen kokeilun tarkoituksen ja miksi se on edelleenkin tärkeää. Tiedostat oman osasi koko suunnitelmassa ja tapaat korkeavärähteisiä enkeleitä sekä ylipappeja ja –papittaria, jotka ovat olleet apunasi vaikket ole ehkä sitä tiedostanut. Samalla ymmärrät oman tehtäväsi uuden kultaisen ajan luomisessa.

Jos olet elänyt Atlantiksella (jokaisella aikuisella on jokin kosketus Atlantikseen), voit luoda uudelleen rakkaudelliset siteet läheisiisi siltä ajalta ja aktivoida viisauttasi ja taitojasi. Monilla on alitajuisia pelkoja, jotka johtuvat Atlantiksen romahtamisesta. Kurssilla hälvennät ne, jolloin voit vapaasti nostaa värähtelyäsi yhtä korkealle kuin Kultaisella Atlantiksella, ja vielä siitä eteenpäin.

Opit ja harjoittelet monia työskentelytapoja Kultaiselta Atlantikselta, kuten telepatiaa, psykometriaa, kristallityöskentelyä ja selväaistien vahvistamista.  Kurssilla avaat myös yhteytesi Kultaisen Atlantiksen enkeleihin ja lohikäärmeisiin, jotka tulevat osaksi valon auttajiesi tiimiä ja valvovat ja auttavat omien lahjojesi puhkeamista ja käyttämistä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssin kesto

5 päivää: Kultainen Atlantis I kaksi päivää ja II-osa kolme päivää.

Lisäksi on 1 lisäpäivä heille, ketkä haluavat opettaa tähän kurssiin kuuluvia asioita ja ovat käyneet Kultaisten aikojen yliopiston opettajakoulutuksen.

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso, asiantuntija (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tason kurssit tai joilla on vastaavat tiedot. Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen, tai rakentaa osaamispolkuaan niin, että voi toimia energiahoitajana, kanavoijana tai henkisen tien opettajana.