Kultainen Lemuria

Kultainen Lemuria oli ajanjakso ennen Atlantista. Lemurialaiset rakastivat planeettaa ja kaikkea sen päällä. He jättivät meille perinnöksi puhtaan energiansa ja rakkaudellisen tapansa toimia yhdessä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Lemurialaiset loivat yhdessä lohikäärmeiden kanssa kristalleja tätä aikaa varten, käytettäväksi juuri nyt, matkallamme uuteen kultaiseen aikaan.

Kurssilla tutustut Lemuriaan ja sen hyvin korkeavärähteisiin valo-olentoihin. Opit työskentelemään yhdessä tähtien, Lemurian mestareiden ja enkeleiden, yksisarvisten, lohikäärmeiden ja lemurialaisten kanssa koko planeetan ja universumin hyväksi. Käytät Lemurian kristalleja, sekä fyysisiä että eteerisiä, itsesi ja suuremmaksi hyväksi. Vahvistat omaa yhteyttäsi Lemurian kultaiseen aikaan ja jos olet kantanut mukanasi jotain pelkoja, jotka liittyvät Lemurian energian madaltumiseen, ne puhdistuvat pois jättäen jäljelle puhtaimman rakkauden ja valon.

Kurssin kesto on kaksi päivää.

Lisäksi on 1 lisäpäivä heille, ketkä haluavat opettaa tähän kurssiin kuuluvia asioita ja ovat käyneet Kultaisten aikojen yliopiston opettajakoulutuksen.

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso, asiantuntija (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tason kurssit tai joilla on vastaavat tiedot. Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen, tai rakentaa osaamispolkuaan niin, että voi toimia energiahoitajana, kanavoijana tai henkisen tien opettajana.