Kultaiset ajat

Maa-planeetalla on ollut tähän mennessä viisi kultaista aikaa: Angala, Petranium, Mu, Lemuria ja Atlantis. Jokainen näistä kultaisista ajoista oli hyvin korkeavärähteinen ja jokaisesta meille jäi perintö ja lahjoja, joita on tarkoitus käyttää juuri nyt, kun olemme luomassa uutta kultaista aikaa.

Kurssilla saat tietoa kaikista aiemmista kultaisista ajoista ja opit tapoja ottaa niiden energiaa ja lahjoja käyttöön omaan elämääsi. Jos olet elänyt aiempina kultaisina aikoina, aktivoit lahjasi ja viisautesi niiltä ajoilta. Jos sielun matkasi on kulkenut muuta tietä, eikä yksikään kultaisista ajoista ole sinulle tuttu, luot yhteyden niihin ja voit käyttää niiden energiaa itsesi ja planeetan hyväksi.

Kurssiin kuuluu

  • 1 pdf-luento antamaan tietoa jokaisesta kultaisesta ajasta
  • 1 visualisaatio yhdistämään kultaisten aikojen energiaan ja aktivoimaan omaa viisauttasi ja lahjojasi niiltä ajoilta
  • Harjoituksia, joiden avulla luot ja vahvistat energiayhteyden kultaisiin aikoihin ja niiden lahjoihin

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso, kokelas (Initiate)

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso on tarkoitettu antamaan opiskelijoille vahva pohja sekä opiskelua että heidän omaa henkistä tietään varten.  Energioiden kohotessa ja koko planeetan edistyessä matkallamme kohti uutta kultaista aikaa oma tasapaino ja ymmärrys siitä, mitä tapahtuu ja miksi, luovat vakaan perustan oman viisauden, taitojen ja tietojen heräämiselle ja käyttöönottamiselle sekä sopusointuiselle korkeavärähteiselle elämälle.

Kurssit voi käydä missä järjestyksessä hyvänsä, mutta jokainen niistä on oltava käytynä, jos aikoo edetä Kultaisten aikojen yliopiston seuraavalle tasolle. Jos olet käynyt esimerkiksi 17. koulun kursseja tai muita henkisen tien kursseja, ja koet, että jotkut asiat ovat sinulla jo hallussa, aiheeseen liittyvää kurssia ei tarvitse käydä, vaan voit osoittaa osaamisesi muulla tavoin. Ota yhteyttä masteropettajaan, joka kertoo sinulle asiasta tarkemmin.

Kaikki kokelastason kurssit voidaan käydä yksittäisinä etäkursseina. Jokaisessa on videoluento aiheesta, lisätietoja, yhteenvetoja ja tarkempia tietoja kirjallisena pdf-luentona sekä harjoituksia ja kurssiin kuuluvia tehtäviä. Tehtävistä saa yksilöllisen palautteen, ja tarvittaessa voit saada lisäopastusta.

Kukin kurssi on käyty hyväksytysti, kun tehtävät on palautettu ja oma osaaminen osoitettu pyydetyllä tavalla.  Sen jälkeen kurssista saa todistuksen. Kun kaikki kokelastason kurssit on käyty, opiskelija voi halutessaan siirtyä seuraavalle tasolle.