Omat valonauttajasi

Kun inkarnoidumme tälle planeetalle, saamme mukaamme joukon valon auttajia. Jokaisella on oma suojelusenkeli, joka kulkee mukanamme elämä toisensa jälkeen. Kaikilla on oppaita ja auttajia, mahdollisuus työskennellä yksisarvisten kanssa ja vähintään yksi lohikäärme. Lisäksi tietämme valvovat arkkienkeli ja ylösnoussut mestari, jotka värähtelymme noustessa alkavat työskennellä suoraan kanssamme.

Kurssilla saat tietoa omasta valon tukijoukostasi. Vahvistat yhteyttäsi suojelusenkeliisi, otat lohikäärmeesi vahvemmin elämääsi, ja saat tapoja vahvistaa yhteyttä myös muihin omassa valonauttajiesi ryhmässä.

Oma tukijoukkosi voi helpottaa elämääsi ja auttaa sinua hyvin monin tavoin, kun otat heidät vahvemmin elämääsi. On tärkeää myös ymmärtää tasapaino oman mestaruuden ja valon auttajien tuen välillä, ja siinä tarvittava muutos matkallamme uuteen kultaiseen aikaan.

Harjoituksien ja tehtävien avulla yhteys valon auttajiisi vahvistuu yhä enemmän, ja tulee osaksi arkeasi. Oppimiasi tapoja voit käyttää avuksi yhteyksissä kaikkiin valon enkeleihin, mestareihin ja muihin valo-olentoiin. Kurssista saa todistuksen, kun kaikki annetut tehtävät on suoritettu hyväksytysti

Kurssilla saat

  • tietoa omasta tukijoukostasi, jonka sielusi valitsi mukaasi ennen inkarnaatiota
  • ymmärrystä siitä, miten monin tavoin sinua autetaan, jos vain sen sallit
  • tietoa miten oman värähtelysi ja planeetan energian muutos vaikuttaa sinun valon auttajiisi ja yhteistyöhönne
  • tietoa tavoista toimia omien auttajiesi kanssa, ihan riippumatta siitä aistitko heidän läsnäolonsa vai et

Kurssiin kuuluu

  • 1 videoluento
  • 2 visualisaatiota
  • 1 pdf-luento, täydentämään videoluentoa ja antamaan yksityiskohtaisempia tarvittavia tietoja
  • harjoituksia ja tehtäviä, sekä henkilökohtaisen palautteen niistä sähköpostilla
  • todistus kurssin hyväksytysti suorittaneille

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso, kokelas (Initiate)

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso on tarkoitettu antamaan opiskelijoille vahva pohja sekä opiskelua että heidän omaa henkistä tietään varten.  Energioiden kohotessa ja koko planeetan edistyessä matkallamme kohti uutta kultaista aikaa oma tasapaino ja ymmärrys siitä, mitä tapahtuu ja miksi, luovat vakaan perustan oman viisauden, taitojen ja tietojen heräämiselle ja käyttöönottamiselle sekä sopusointuiselle korkeavärähteiselle elämälle.

Kurssit voi käydä missä järjestyksessä hyvänsä, mutta jokainen niistä on oltava käytynä, jos aikoo edetä Kultaisten aikojen yliopiston seuraavalle tasolle. Jos olet käynyt esimerkiksi 17. koulun kursseja tai muita henkisen tien kursseja, ja koet, että jotkut asiat ovat sinulla jo hallussa, aiheeseen liittyvää kurssia ei tarvitse käydä, vaan voit osoittaa osaamisesi muulla tavoin. Ota yhteyttä masteropettajaan, joka kertoo sinulle asiasta tarkemmin.

Kaikki kokelastason kurssit voidaan käydä yksittäisinä etäkursseina. Jokaisessa on videoluento aiheesta, lisätietoja, yhteenvetoja ja tarkempia tietoja kirjallisena pdf-luentona sekä harjoituksia ja kurssiin kuuluvia tehtäviä. Tehtävistä saa yksilöllisen palautteen, ja tarvittaessa voit saada lisäopastusta.

Kukin kurssi on käyty hyväksytysti, kun tehtävät on palautettu ja oma osaaminen osoitettu pyydetyllä tavalla.  Sen jälkeen kurssista saa todistuksen. Kun kaikki kokelastason kurssit on käyty, opiskelija voi halutessaan siirtyä seuraavalle tasolle.