Ladataan Tapahtumat

33 Kristusvalon portaalia

Portaalit ovat energian ja valon keskittymiä, joiden kautta maahan tulee korkeita värähtelyjä. Kaikista maailman portaaleista 33 on isoa kosmista portaalia. Niiden kautta virtaa Kristusvaloa, 12 säteen ja Hopeasäteen energiaa, sekä muuta, kunkin portaalin omaa tiettyä energiaa. Osa portaaleista on lisäksi tähtien ja planeettojen energian tuojia.

Kun portaali aktivoituu ja alkaa aueta, tämä kaikki vaikuttaa sitä ympäröivään alueeseen ja koko maailmaan. Voimme vierailla portaaleissa unen aikana tai visualisaatiossa, ja saamme niissä opastusta, opetusta, tietoa ja energiaa avuksi omalle ylösnousemusmatkallemme. Samalla autamme energiaa maadoittumaan kaikkien käyttöön. Kristusvaloa tuovat portaalit on numeroitu, ja mitä isompi numero, sitä enemmän se Kristusvaloa tuo.

Kristusvalon portaalit ovat lyhytkursseja, joissa kussakin on lyhyt teksti portaalin energiasta ja sen mahdollisuuksista, harjoituksia ja visualisaatio, joka yhdistää portaalin energiaan. Portaalissa käyminen vahvistaa sen energiaa aurassamme, ja avaa käyttöömme sen tuomia mahdollisuuksia.

Kaikki portaalit ovat saatavilla pikaisesti, nämä ovat jo auki

1. Atlantis (avoinna kaikille)
2. Lemuria (avoinna kaikille)
3. Ontto Maa (17. koulun jäsenille)

Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa. Kurssiaineisto on heti ladattavissa.

Kurssin hinta on 11 e, 17. koulun jäsenille 7.70 e. Hintaan sisältyy luentopdf sekä visualisaatio mp3-tiedostona.

Go to Top