Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Askelmia mestaruuteen 2, päivät 1-2

Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi

Oma tasapainoinen energia, Turku 11-12.1.2020

Elämme ihmeellisiä aikoja, juuri nyt, matkalla kohti uutta kultaista aikaa. Olemme uuden elämän, uuden maailman, uuden todellisuuden rakentamisvaiheessa.

Elämä maailmankaikkeudessa rakentuu henkisten lakien mukaisesti, ja niiden mukaisesti maailma ympärillämme, reaktiomme, kehomme ja tunteemme heijastavat uskomuksiamme. Kun ymmärrämme itseämme ja henkisten lakien todellisuutta, on mahdollista muuttaa kaikki, mitä haluaa ja siirtyä elämään pysyvästi korkeammassa värähtelyssä, ilossa, valossa, rakkaudessa ja hyvinvoinnissa.

Jokaisella on omanlaisensa sielun matka, ja ennen inkarnoitumista tänne olemme sielun tasolla valinneet synnyinolosuhteemme ja asioita planeetan ja itsen eri värähtelyjä varten. Olemme valmistautuneet tätä elämää varten aina Lemurialta ja Atlantikselta asti, ja nyt olemme vihdoin tilanteessa, jossa oma sielun tason mestaruus voi alkaa ilmetä aidosti ilman aiemmin tarvittuja egon malleja. On aika päivittää sielunsuunnitelma nykyiseen ja tulevaan korkeampaan värähtelyyn sopivaksi.

Kurssilla työskentelet oman sisäisen lapsesi, egosi, korkeamman itsesi ja sielusi kanssa. Annat anteeksi, otat vastaan ja välität armon energiaa ja vapautat itsesi kaikesta, mikä kuuluu alempiin värähtelyihin. Opit ymmärtämään sielusi valitsemia synnyinolosuhteitasi, kehojesi roolia, omia reaktioitasi ja sitä, miten olet tähän mennessä luonut elämääsi elääksesi alemman värähtelyn planeetalla.

Irtipäästäminen ja ymmärrys avaavat tien muutokseen, ja voit luoda elämääsi tästä eteenpäin perustuen yhä enemmän rakkauteen, valmistautuen tulevaan kultaiseen aikaan. Nostat sisäisen lapsesi kolmannen ulottuvuuden malleista ja reaktioista korkeamman värähtelyn iloiseksi, luovaksi sisäiseksi lapseksi, jonka maailmaan mahtuvat ihmeet ja taianomaisuus. Teet sovinnon egosi kanssa, ja ammennat voimaa sielustasi korkeampaa tietäsi varten.

Violettiliekin monet versiot, Atlantiksen Kultainen liekki ja Ylösnousemusliekki ovat työkaluja, joita käyttävät myös ylösnousseet mestarit ja valon enkelit. Työskentelet kurssilla näiden liekkien ja muiden mestaruuden työkalujen kanssa itsesi ja maailman hyväksi, ja käytännön harjoittelu auttaa löytämään itselle sopivat tavat työskentelyyn myös arjessa.

Saat kurssimateriaalin, jossa on tietoa, harjoituksia ja visualisaatioita kurssilla käsiteltävistä asioista, käytettäväksi myös myöhemmin. Apunasi ovat monet elementaalit, lohikäärmeet ja enkeliolennot ja joitakin ylösnousseita mestareita.

Kurssin hinta

Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssien hinta on 88 e/päivä. Kahden päivän kurssin hinta on siis 176 e.

Hintaan sisältyy alv, kirjallinen kurssimateriaali ja kahvi/tee. Lisäksi kurssin kaikki neljä päivää suorittaneet saavat kurssista todistuksen.

Kurssin sisältö

  • Sielun tarkoitus planeetalle tuloon – värähtelystä toiseen ja eteenpäin
  • Tulkitse maailmasi – mitä vedät puoleesi, mitä maailma heijastaa, ja miten tästä eteenpäin
  • Kehollisuus – kehojen tehtävät aiemmissa inkarnaatioissa ja tässä elämässä, muutos, joka on jo täällä
  • Elämän luominen, uskomukset ja henkiset lait, tunnista, ymmärrä, päästä irti ja anna värähtelyn nousta luodaksesi kultaisen elämän ja kultaisen ajan
  • Liekit mestaruuden matkan avuksi, Violettiliekin versiot, Atlantiksen Kultainen liekki, Ylösnousemusliekki

Etukäteistiedot ja osaaminen

Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi tai vastaavat tiedot ja taidot.

Huom! Koska Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi julkaistaan vasta vuodenvaihteessa, sitä ei nyt Turun koulutukseen poikkeuksellisesti vaadita pakollisena. On kuitenkin hyvä, jos käyt sen vaikka jälkikäteenkin, sillä se auttaa oman energian tasapainoisena pitämistä. Se on avain siirtymiselle korkeampiin värähtelyihin.

Jos haluat jatkaa Askelmia mestaruuteen 2 –kurssin toiseen viikonloppuun tai Kultainen Atlantis –kurssille tai muihin 2. asteen koulutuksiin, Askelmia mestaruuteen 1-kurssi on oltava käytynä siihen mennessä.

Lisätietoja, ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssi 17.kaupassa >>

Lisätietoja Kultaisten aikojen yliopistosta ja saatavilla olevista koulutuksista>>

Lisätietoja Askelmia mestaruuteen 2 -kurssista >>