Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Biz & Angels – bisnestä enkeleiden ja muiden valon auttajien kanssa

Kurssi on tarkoitettu yrittäjille, ammatinharjoittajille, hoitajille, henkisen tien opettajille… heille, ketkä työllistävät itsensä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, alasta riippumatta.

On olemassa paljon runsauskursseja, yrittämiseen liittyvää kurssitarjontaa ja neuvontaa, somekoulutusta, sparrauskursseja heille, ketkä haluavat levittää osaamistaan enemmän… tarjontaa riittää, ja suurin osa on varmasti hienoa. Tämä kurssi keskittyy asioiden energiapuoleen ja oman työn tekemiseen enkeleiden, mestareiden, yksisarvisten ja lohikäärmeiden kanssa oman sielunsopimuksen mukaisesti.

Muuttuvassa maailmassa, kun uusi kultainen aika on yhä lähempänä, jokaisen on löydettävä työ, joka sopii sielunsuunnitelmaan. Oman bisneksen on myös sovittava sielunsuunnitelmaan, ja silloin se menestyy, saamme työstä tyydytystä, iloa ja runsautta ja levitämme valoa yhä laajemmalle. Uusi kultainen aika ei tipahda taivaasta, me rakennamme sen omalla elämällämme, ihan joka ikinen meistä, ja oma työ ja/tai bisnes ovat tärkeitä osia kokonaisuudesta.

Henkisten lakien mukaisesti saamme sen, mihin keskitymme, ja vedämme puoleemme sitä, mikä värähtelee samalla lailla kuin oma energiamme, ja se pätee myös työhön ja bisnekseen. Kurssilla selkeytämme omaa tekemistä, jotta se sopii oman korkeimpaan sielunsuunnitelmaamme ja kohoaviin värähtelyihin ja tuo meille iloa ja täyttymystä. Planeetan ja ihmisten värähtely muuttuu kovaa vauhtia, ja voi olla, että se, mikä aiemmin oli ominta itseä, on jollain tavalla muuttunut. Jos on jotain, mikä ei enää tunnu omalta, voit kurssin avulla muuntaa tekemistäsi sopimaan omaan energiaasi.

Kurssilla käsitellään myös markkinointia ja hinnoittelua energian ja korkeamman värähtelyn näkökulmasta sekä jokaisen henkilökohtaisen sielunsuunnitelman kannalta. Puhumme myös ajankäytöstä, tilojen energiasta ja monista muista asioista, jotka vaikuttavat siihen, että työsi sujuisi korkeimmassa mahdollisessa värähtelyssä.

Aiheina ovat mm.

 • uuden kultaisen ajan yrittäjyys ja arkkienkelit ja muut valon auttajat, joiden avulla se onnistuu
 • teetkö sitä mitä pitää, sekä sielunsuunnitelman että ajankäytön kannalta
 • mikä estää, itsen sabotointi vai joku muu
 • oikeat tavoitteet, intuitio ja viisaus
 • energiatasapaino runsaudessa ja elämässä
 • runsauden ja itselle sopivan menestyksen esteet ja niiden poisto
 • hinnoittelun energia
 • itselle sopivin markkinointi, sekä miten teet somesuunnitelman numerologian, astrologian ja kuunvaiheiden avulla hyödyntäen meneillään olevia ja tulevia energioita itsellesi sopivalla tavalla
 • työtilan energia
 • henkiset lait yrittäjyydessä ja työssä
 • apu lohikäärmeiltä, yksisarvisilta, enkeleiltä ja mestareilta – kokoa oma tiimisi, jonka kanssa teet jatkossakin töitä

Kurssilla et opi taikasanoja, jotka saavat kenet tahansa ostamaan, etkä luo markkinointikaavaa, joka tuo välittömästi ikuiset satojen tuhansien tulot etkä opi ainoaa oikeaa tapaa yhtään mihinkään.

Sen sijaan kurssin lopussa sinulla on selkeämpi kuva omasta työstäsi, miten teet sitä itsesi ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, saaden työstäsi iloa, tyydytystä ja runsautta. Tiedät, miten voit jatkossakin seurata sielunsuunnitelmaasi työhön liittyen. Tiedät mikä toimii sinulla, joten voit hyödyntää myös muita yrittäjyys- ja markkinointioppeja henkisestä näkökulmasta ja itsellesi sopivalla tavalla. Ymmärrät miten maailmankaikkeuden henkiset lait toimivat aina ja kaikkialla. Olet luonut omat tapasi toimia valon auttajiesi kanssa työhösi liittyen. Osaat tehdä itsellesi ja muuttuvaan energiaasi sopivalla tavalla markkinointi- ja someviestintää, joka levittää valoa ja rakkautta maailmaan samalla, kun hyödyttää sinua ja yritystoimintaasi. Ymmärrät omaa energiasi ja omia esteitäsi runsauden ja menestyksen vastaanottamisessa, joten voit tehdä tarvittaessa niille jotain. Opit tapoja luoda parempaa ja ottaa sitä vastaan. Olet oman elämäsi ja yrityksesi mestari, joka luo omaa elämäänsä ja työtään itselleen sopivalla tavalla.

Käytäntöä

Kurssilla käytämme normaaleja henkisen tien työtapoja, kuten hiljentymistä, visualisaatioita ja monenlaista työskentelyä valon auttajien kanssa.

Saat joka viikko tehtävää. Ne voivat olla esimerkiksi aamuisin tehtäviä parin minuutin harjoituksia, hiljentymisiä jonkun aiheen pariin valon auttajien kanssa muutaman kerran viikossa tai miettimistä ja työkirjan kysymyksiin vastaamista (vain itseäsi varten). Teet yötyöskentelyä, saat ohjausta omalta valonauttajien tiimiltäsi, putsailet lohikäärmeiden kanssa, luot mestareiden kanssa, käytät maailmankaikkeuden henkisiä lakeja…

Meillä on oma salainen Facebook-ryhmä, jossa kerrot miten sinulla menee, ja saat tarvittaessa tukea ja kannustat muita. (Jos et ole Facebookissa, voit aina luoda pelkän profiilin ryhmiin osallistumista varten. Sinun ei tarvitse jakaa muuten Facebookissa yhtään mitään elämästäsi, jos et koe sitä oikeaksi. Muista kuitenkin silloin laittaa yksityisyysasetukset tiukimmalle mahdolliselle.)

Luennot ovat videolla ja osin pdf-tiedostoina. Visualisaatiot tulevat mp3-tiedostoina. Kaikki kurssimateriaali on tallennettavissa itselle. Saat työkirjan (itse tulostettava pdf), tai voit käyttää omaa vihkoa tai muistikirjaa, johon kirjaat ideoitasi, kokemaasi ja edistymistäsi.

Kurssilla myös ryhmän tuki ja energia ovat tärkeitä, joten jokainen osallistuja sitoutuu tekemään annetut tehtävät ajallaan ja kertomaan edistymisestään FB-ryhmässä. Ryhmä ei ole iso, joten jokaisen osallistuminen on tärkeää.

Kurssilla on kuukausimaksu, joten voit koska tahansa jättäytyä pois. Kuukausimaksu on 44 euroa, ja se maksetaan aina kuukauden alussa. Saat siitä linkin joka kerran erikseen.

Kurssi kestää kolme kuukautta, ja sen lopuksi halukkaat voivat jatkaa käytännöllisen some- ja markkinointiviestinnän parissa. Silloin opiskellaan ja harjoitellaan käytännössä videoiden tekoa, postauksien luontia ja nettisivujen luontia ja päivitystä.

Kurssi on avoinna 17.koulun jäsenille. Ilmoittautuminen tapahtuu  maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa viimeistään 1.4 klo 12.

Go to Top