Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Enkelivalmennus: Rakkaus

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään.

Rakkausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy rakkauteen ja sen osa-alueisiin. Rakkaus on suurin voima maailmassa, ja kun pääsemme yli riippuvaisesta, rajallisesta ja ehdollisesta rakkaudesta, muutamme elämäämme ja lopulta koko maailman.

Kurssin aiheina ovat sydänchakra ja sen kaikki 33 terälehteä, romanttinen rakkaus, itsen rakastaminen ja rajaton rakkaus. Rakkaudella on monia puolia, ja se vaikuttaa moneen asiaan, oikeastaan aivan kaikkeen elämässämme. Kun rakkaus elämässä lisääntyy, hankalammat puolet joutuvat väistymään.

Arkkienkeli Samuel on rakkauden arkkienkeli, ja hän valvoo ja tukee tätä kurssia. Mukana on myös muita arkkienkeleitä ja tietysti rakkauden enkelit. Lisäksi ihanat monenlaiset vaaleanpunaiset lohikäärmeet auttavat sinua tällä matkalla, kun lisäät rakkautta elämääsi itseäsi varten, ihmissuhteisiisi ja säteilemään aina universumiin asti. Lohikäärmeet tuovat lisäksi iloa ja vauhtia kaikille osallisille.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi. Se kestää 21 päivää. Joka kolmas päivä saat luentovideon, sähköpostissa olevan pienen tehtävän ja visualisaation mp3-tiedostona. Kaiken voit tietysti tallettaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Kurssi on etäkurssi. Saat 7 videota ja 7 mp3-tiedostoa , aina joka kolmas päivä. 7 on enkelien luku, ja tällä tavalla kurssi kestää 21 päivää, joka on aika, jolloin uusi voi juurtua elämään.

Videoissa on asiaa rakkaudesta, mietittäväksi ja oivalluksia tuomaan. Ne ovat n. 10 minuuttia, yli tai alle, jotta ehtisit katsoa jokaisen – eikä mielenkiinto ehdi herpaantua:). Jokaiseen videoon liittyy myös helppoja tehtäviä, jotka on tarkoitus tehdä välipäivinä. Näin omaksut käytäntöön asiat, josta puhuttiin ja josta on myös visualisaatio. Kaiken voit tietysti tallentaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Visualisaatiot ovat erillisinä mp3-tiedostoina. Ne ovat erikseen siksi, että sinun ei tarvitse myöhemmin kelata koko videota löytääksesi visualisaation alkamiskohdan, ja myös siksi, että ne on helpompi tallettaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Voit käyttää kurssiin aikaa ihan niin paljon kuin haluat. Haluat ehkä viipyä pidempään jonkun osa-alueen kanssa, ja se sopii oikein hyvin, tai käydä koko kurssin kerralla, ja sitten palata siihen mikä kiinnosti.

Hinta

Kurssin hinta on 33 e/17. koulun jäsenille 22 e.

Ilmoittautuminen/osallistuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa >>. Ensimmäinen kurssiposti tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen 1.3., ja siitä se sitten lähtee.

Palautteita aiemmasta Rakkausvalmennuksesta

Eila: Tämä kurssi antoi enemmän kuin uskalsin toivoakaan. Miten helppoa onkaan hukata itseltään rakkaus, väliaikaisesti/tilapäisesti. Itsestäni oli tullut tavallinen minä, jokapäiväinen. Ei niin tärkeä,,, kunhan nyt mennään päivä kerrallaan. Henkiset harjoitukset vähän rutiinilla, sydän ei aina niin kovin mukana. Jossain ajatus, kuka minua ny rakastaisi, ois rakastanut aikoinaan. Rakkaus ja nuoruus, kuinka hyvin se sointuukaan, vanha ja rakkaus, ei kilahda.
Mutta nyt jouduinkin muistuttamaan, että rakkaus on lähdettävä itsestä, osattava rakastaa itse itseään, ennen kuin osaa rakastaa muita ja ottaa vastaan sitä rakkautta.

Sari: Ullan kurssit ovat tosi hyviä, täynnä asiaa. Jokainenhan saa aina kursseista sen mikä itselle on sopivinta ja oikein. Minulle rakkaus-kurssin suurinta antia olivat työskentely lohikäärmeiden kanssa ja tietoisuus sydänchakraan liittyvistä testeistä. Oli aivan ihanaa, kun loharit täyttivät minut niin suurella rakkaudella, että ihminen ei varmaan tällä planeetalla voi enempää toivoa.
Toinen todella tärkeä kokemus oli sydänchakraan liittyvät testit. Tietoisuus ja testien ymmärtäminen on auttanut paljon arjessa. Erilaiset testit näyttävät tulevan suurimmaksi osaksi lähimpien ihmisten kautta ja sitten on niitä muita… Lähimmäisiin on osannut suhtautua enemmän rakkaudella, kun on tajunnut, että taas kokeillaan vieläkö reagoin
samalla tavalla kuin ennen. Kiitos paljon ihanista hetkistä!

Jaana: Kiitos todella paljon kurssista. Meditaatiot olivat voimakkaita, jotkut niin etten pystynyt joko päivä tekemään. Aivan ihania uusia auttajia. Kaunis ruusutarha, joka todella yllätti kauneudellaan. Joten näin ajatellen itseni rakastaminen on lisääntynyt, joten eiköhän sitä kautta muukin rakkaus lisäänny 😊.
Kurssi oli sopivan pituinen ja itselleni täysin oikea aikainen. Äänesi on ihanan lempeä, sopiva meditaatioihin. Olen todella tyytyväinen ja jään odottamaan mitä uutta ja ihanaa enkelit, lohikset ja muut auttajat kauttasi tuo.

SL: Siis kurssi oli aivan mahtava. Energiat on taas noussut, niin ettei tarvitse niin paljoa unta. Mikä on hyvä näin kiireisenä aikana. Sekä kun on hyvissä energioissa, muiden kanssa kommunikointi sujuu helpommin. Ja tuntuu että itseni rakastaminen ja hyväksyminen on lisääntynyt. Tämä oli juuri sellainen kurssi jota juuri nyt tarvitsin. Ja niin kuin muidenkin kurssiesi kanssa, odotan aina seuraavaa kurssipostia innolla.