Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Kristallit ovat mahtavia apureita ja kumppaneita. Tämä kurssi tuo tiedot ja taidot työskentelyyn kristallimaailman kanssa.

Kristallit ovat kumppaneitamme henkisellä tiellä. Niiden avulla voimme vahvistaa, kohottaa tai puhdistaa energioita. Voimme ohjelmoida kristalleja auttamaan meitä monin eri tavoin, esimerkiksi tuomaan meille tiettyä energiaa tai parannusta tai pitämään kotimme tai oman energiamme korkeana tai jopa pitämään yllä energiaa omia tavoitteitamme varten.

On olemassa paljon kirjallisuutta ja tietoa kristallien ominaisuuksista, mutta kaikkein tärkein asia on oma yhteytesi kristalleihin ja siihen, mitä ne haluavat kanssasi tehdä. Kurssilla saat tietoa kristalleista ja niiden kanssa työskentelystä. Teemme monia harjoituksia ja opit asioita käytännössä.

Opit puhdistamaan ja ohjelmoimaan erilaisia kristalleja ja huolehtimaan kristalleista, jotka ovat halunneet tulla elämääsi. Saat kurssilla itsellesi omaksi kristallin, jonka ohjelmoit itseäsi varten. Tutustut myös moniin muihin kristalleihin, ja opit tunnistamaan niiden energioita. Luot yhteyden omaan kristallideevaasi, enkeliolentoon, joka on apunasi aina, kun työskentelet kristallien kanssa. Opit työskentelemään yhteistyössä myös eteeristen kristallien ja kristallideevojen kanssa.

Kurssilla saat tietoa

  • kristalleista ja niiden eri lajeista ja ominaisuuksista
  • miten kristallien kanssa työskennellään ja miten niistä pidetään huolta
  • monista tavoista miten kristallit voivat auttaa sinua
  • kristallien roolista eri aikakausina ja miksi niitä on nyt niin paljon esillä ja käytössä
  • tulevaisuudesta kristallien kanssa planeetan laajuisesti ja omassa elämässäsi
  • kristallien ohjelmoimisesta
  • kristalligrideistä, verkoista, ja miten voit käyttää niitä itsesi ja laajemmaksi hyväksi

Lisäksi saat kirjallisen materiaalin sekä malleja kristalligridien pohjaksi.

Tämä kurssipäivä on hieman laajennettu Kultaisten aikojen yliopiston Kristallityöskentelyn perusteet –kurssi, ja materiaali on sama kuin etäkurssilla. Saat myös todistuksen kurssin suorittamisesta.

Hintaan 88 e sis. alv, kahvi/tee, kurssimanuaali, malleja kristalligridejä varten, 1 vuorikristalli omaksi sekä todistus

Paikka: Turku, Lumikristalli, Markonkuja 1 (pääset samalla rauhassa tutustumaan Lumikristallin mahtavaan kristallitarjontaan)

Aika: 7.9 klo 10-16.30

Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17. kaupassa. Osallistujamäärä on rajoitettu, ja kun kurssi on täynnä, maksupainike poistuu.