Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Kultainen Atlantis, päivät 1-2

Turku 15-16.2

Kultainen Atlantis on esikuva, malli ja perusta, jolle rakennamme uutta kultaista aikaa. Tällä kurssilla saat tietoa Kultaisesta Atlantiksesta ja koko Atlantiksen ajasta. Muistat tai opit monia työskentelytapoja kultaiselta ajalta, kuten telepatiaa, psykometriaa, kristallityöskentelyä ja selväaistien vahvistamista. Kurssilla avaat myös yhteytesi Kultaisen Atlantiksen enkeleihin ja lohikäärmeisiin, jotka tulevat osaksi valon auttajiesi tiimiä ja valvovat ja auttavat omien lahjojesi puhkeamista ja käyttämistä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Jokaisella aikuisella ihmisellä on sidos tuohon aikaan, ja kannamme sen muistoja syvällä DNA:ssamme. Atlantiksen romahtamisen muisto vaikutti planeetanlaajuisesti, ja on voinut jättää piileviä pelkoja tai epävarmuutta, jotka estävät uuden kultaisen ajan rakentamista. Kun kurssin aikana vapaudut vanhasta traumasta, voit vapaasti ja turvallisesti nostaa omaa värähtelyäsi ja herättää käyttöösi muinaiset kykysi, taitosi ja viisautesi.

Kultainen Atlantis, päivät 1-2

Saat tietoa Kultaisesta Atlantiksesta ja omasta roolistasi silloin ja tulevan kultaisen ajan rakentamisessa. Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet siirtyvät omaan valonauttajien tiimiisi, ja tutustut ylipappeihin ja –papittariin, joiden kanssa voit työskennellä tästä eteenpäin ottaaksesi käyttöösi kaiken osaamisesi ja viisauden kultaiselta ajalta.

Kurssilla tehdään paljon käytännön harjoituksia ja voimakkaita visualisaatioita. Jokainen puhdistaa pois esteet ja pelot, jotka ovat vaikuttaneet planeetanlaajuisesti jollain tasolla kaikkiin, ja solmii pysyvän, puhtaan yhteyden kultaisen ajan energiaan. Käymme temppeleissä ja seremonioissa, jotka herättävät muistot ja kultaisen ajan rakkauden ja onnellisuuden vedettäväksi nykyisyyteen.

Kurssin sisältö

  • Atlantiksen kokeilu, sen tarkoitus ja perintö, oma yhteytesi Atlantikseen
  • Vapautuminen Atlantiksen romahtamisen mahdollisesti aiheuttamista henkilökohtaisista esteistä ja peloista ja planeetanlaajuisesti vaikuttavasta traumasta
  • Kultainen Atlantis, tietoa ja ymmärrystä ajasta, yhteiskunnasta ja ihmisten elämästä ja taidoista sekä kultaisen ajan mahdollisuuksista, jotka ovat nousemassa nyt esiin
  • Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet
  • Ylipapit ja –papittaret, Galaksienvälinen neuvosto ja muut auttajat
  • Temppelit ja niiden energia kultaisena aikana ja miten käyttää sitä nyt
  • Kristalliteknologia
  • Henkilökohtaiset taidot ja osaaminen, telepatia, psykometria, kristallien kanssa työskentely, intuition ja selväaistien vahvistaminen
  • Kultaisen ajan perintö, miten pitää energia korkeana jatkuvasti ja antaa sen nousta yhä enemmän

Kurssin hinta

Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssien hinta on 88 e/päivä. Kahden päivän kurssin hinta on siis 176 e.

Hintaan sisältyy alv, kirjallinen kurssimateriaali ja kahvi/tee. Lisäksi kurssin kaikki neljä päivää suorittaneet saavat kurssista todistuksen ja voivat halutessaan jatkaa opiskelua Kultaisen Atlantiksen opettajaksi tai parantajaksi tai kanavoijaksi.

Tarvittava aikaisempi osaaminen

Kurssi on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. On myös suositeltavaa, että Chakrat 1 –kurssi on käyty ennen kurssia tai viimeistään ennen Kultaisen Atlantiksen kahta viimeistä päivää.

Lisätietoja, ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa >>

Lisätietoja Kultaisten aikojen yliopistosta ja saatavilla olevista koulutuksista>>

Lisätietoja Kultainen Atlantis-kurssista >>

Go to Top