Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Lue tarkemmin Kultaisen Atlantiksen tähtikoulusta >>

Lyyra ja Lyyran tähtiportti

Lyyra on tähdistö, johon kuuluu taivaamme toiseksi kirkkain tähti Vega. Lyyran tähdistö on hyvin pitkälle kehittynyt teknologisesti ja ennen kaikkea henkisesti. Sen energia säteilee rakkautta ja tukea hyvin laajalle. Lyyralaiset arvostavat vapautta suuresti, ja he auttavat myös meitä vapautumaan vanhoista malleista, antamaan menneet anteeksi ja kulkemaan vapaasti omaa sieluntietämme.

Lyyran tähdistön energiaan vaikuttaa vahvasti Lyyran tähtiportti, joka on Kristusvalon ja korkeimpien valo-olentojen portaali. Tähtiportti aukesi 2015, kun maan ja ihmiskunnan värähtely oli noussut tarpeeksi. Tämä mahdollisti samalla Kristusvalon ja korkeavärähteisempien lohikäärmeiden ja yksisarvisten päästä luoksemme sekä nosti välittömästi koko planeetan värähtelyä. Tähtiportin aukeaminen aktivoi valokehomme rakentumista yhä korkeampaan värähtelyyn.  Arkkienkeli Christiel ja Mallory tuovat energiaansa tähän maailmaan Lyyran tähtiportin kautta.

Lyyra ja Lyyran tähtiportti I

Saat tietoa Lyyrasta, Vegasta ja Lyyran tähtiportista videoluentona sekä yhteenvedon aiheesta pdf-tiedostona. Harjoituksien avulla tuot tähtien ja tähtiportin energiaa omaan elämääsi ja luot pieniä käytännön askelia, jotka tukevat valokehosi värähtelyä.

Visualisaatiossa luot yhteyden Lyyraan ja Lyyran tähtiporttiin, tapaat arkkienkeli Christielin ja Malloryn ja ihanat kultavalkoiset Lyyran lohikäärmeet. Yhteys tuo energiaa, joka aktivoi ja rakentaa valokehoasi yhä korkeampaan värähtelyyn.

Toisessa visualisaatiossa kirkkaan, korkeavärähteisen Vegan energia antaa uutta voimaa omalle tiellesi. Lyyran Vega, Joutsenen tähdistön Deneb ja Kotkan tähdistön Altair muodostava planetaarisen uuden vuoden aikaan kolmion, joka vauhdittaa uuden vuoden alkuun. Visualisaatiossa vedät tämän energian joko koko elämääsi tai asiaan, jota haluat edistää, yhdessä Lyyran lohikäärmeiden ja enkelien kanssa.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento ja harjoituksia
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat videoluennon, ensimmäisen visualisaation ja harjoituksia. Kolmantena päivänä aloituksesta aukeaa toinen visualisaatio ja saat lisää vinkkejä miten energiaa voit hyödyntää omassa elämässäsi. Kaiken aineiston voit tallettaa halutessasi itsellesi.

Kurssin jälkeen voit aloittaa Lyyra ja Lyyran tähtiportti II -kurssin, joka antaa lisää tietoa ja vahvemman yhteyden korkeisiin energioihin.

22 e, sis. alvn ja kurssimateriaalin

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 22.11. Ilmoittautuminen on avoinna 29.11 asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.