Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Lue tarkemmin Kultaisen Atlantiksen tähtikoulusta >>

Maa

Maa on kotimme tässä inkarnaatiossa. Se on myös planeetta, jolla on omat lahjansa annettavanaan heille, ketkä ne hyväksyvät. Maan energia tulee meille maadoittumisen myötä, mutta voimme olla myös muuten yhteydessä Maan rakkauteen ja korkeavärähteiseen energiaan.

Olemme joka ikinen tehneet sielun tasolla valinnan tulla tälle planeetalle, ja jokaisella on lahjansa, oppiläksynsä ja oma energiansa, joilla on merkitystä myös Maalle. Elämme parhaillaan muutosvuosia matkallemme kohti uutta kultaista aikaa, ja kaikille on annettu mahdollisuus nostaa värähtelyään ja elää korkeammassa energiassa ihan käytännössä.

Maan asukkaana olemme jokainen oikeutettuja runsauteen, rakkauteen, valoon, iloon ja hyvinvointiin. Maa ja sen monet valo-olennot, enkelit, lohikäärmeet ja mestarit ovat jokaisen planeetalla asuvan tukijoukkona, jos niin valitsemme.

Maa I

Saat videoluentona tietoa Maan roolista universumissa ja energian ja planeetan muutoksesta, joka vaikuttaa kaikkiin, ja yhteenvedon aiheesta pdf-tiedostona. Visualisaatioiden ja harjoituksien avulla vahvistat yhteyttäsi tämän inkarnaation kotiisi ja tiedostat vahvemmin miten tervetullut, arvostettu ja rakastettu olet.

Visualisaatiossa luot yhteyden Maan elementteihin ja lohikäärmeisiin sekä enkeliolentoihin, jotka auttavat Maan asukkaita. Vahvistat yhteyttäsi planeettaan ja voit nostaa värähtelyäsi pysyvästi korkeammalle. Samalla alemmat chakrat tasapainottuvat, ja hälvennät runsauteen, kehollisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä matalampia energioita.

Toisessa visualisaatiossa työskentelet yhdessä Lady Gaian kanssa vahvistaen sopimuksesi tänne inkarnoitumisesta sopimaan planeetan nykyiseen ja tulevaan korkeampaan värähtelyyn. Lady Gaia on henkilökohtaisesti kutsunut tänne jokaisen, ja hän ja suojelusenkelisi tietävät miten tärkeä on oma roolisi Maassa, ja heidän avullaan alat avautua korkeammille mahdollisuuksille, jotta voit ottaa käyttöön enemmän omaa potentiaaliasi.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento ja harjoituksia
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat videoluennon, ensimmäisen visualisaation ja harjoituksia. Kolmantena päivänä aloituksesta aukeaa toinen visualisaatio ja saat lisää vinkkejä miten energiaa voit hyödyntää omassa elämässäsi. Kaiken aineiston voit tallettaa halutessasi itsellesi.

Kurssin jälkeen voit aloittaa Maa II -kurssin, joka tuo syventävää tietoa ja lisää sinistä energiaa.

22 e, sis. alvn ja kurssimateriaalin

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 3.1. Ilmoittautuminen on avoinna nyt ja aina 10.1.2020 asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.

Go to Top