Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Lue tarkemmin Kultaisen Atlantiksen tähtikoulusta >>

Plejadit

Kaunis, lempeää energiaa värähtelevä tähdistö Plejadit, Seulaset, on monen suomalaisenkin sielun alkuperäinen koti ja auttajamme matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Plejadilaiset ovat parantajia ja heidän sininen valonsa ja kehittynyt teknologiansa auttavat monia ympäri universumia valaistumiseen, parantumiseen ja rauhaan. Kaikki maahan inkarnoituneet plejadilaiset kantavat sen sinistä parantavaa energiaa aurassaan.

Plejadit on kokonaan ylösnoussut, ja sen energia värähtelee seitsemännessä ulottuvuudessa. Plejadeihin kuuluu satoja tähtiä, vaikka ihmisillä on nimiä vain joillekin. Energia on hyvin korkea, ja siksi olemme vasta viime vuosina voineet olla siihen kunnolla yhteydessä.

Plejadilaiset ovat mahtavia parantajia, plejadilainen parantaminen toimii rakkauden, totuuden ja ykseyden kautta, palauttaen kehoihin täydellisen jumalallisen tasapainon. Ilo, onnellisuus, rauha ja sopusointu ovat myös plejadilaisten parantamisen ja energian ominaisuuksia. Plejadilaiset voivat auttaa meitä kehittämään intuitiotamme ja avaamaan mielen korkeampaan värähtelyyn, jolloin voimme tuoda henkisyyden käytännön arkeen.

Plejadit I

Saat tietoa Plejadeista videoluentona ja yhteenvedon aiheesta pdf-tiedostona. Harjoituksien avulla tuot Plejadien energiaa omaan elämääsi ja opit mm. tapoja käyttää plejadilaista parantavaa ja kohottavaa energiaa oman hyvinvointisi tueksi.

Visualisaatiossa luot yhteyden Plejadeihin ja sen enkeleihin ja lohikäärmeisiin. Voit ehkä tavata myös Plejadien mahtavia mestareita. Lempeä, rakastava sininen energia ja plejadilaiset ovat tukenasi aina, kun pyydät.

Toisessa visualisaatiossa saat käyttöösi Plejadien parantavan sinisen energian, jota voit käyttää itsesi hoitamiseen, chakratyöskentelyssä, nostamaan värähtelyäsi tai vahvistamaan intuitiotasi ja selväaistejasi.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento ja harjoituksia
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat videoluennon, ensimmäisen visualisaation ja harjoituksia. Kolmantena päivänä aloituksesta aukeaa toinen visualisaatio ja saat lisää vinkkejä miten energiaa voit hyödyntää omassa elämässäsi. Kaiken aineiston voit tallettaa halutessasi itsellesi.

Kurssin jälkeen voit aloittaa Plejadit II -kurssin, joka tuo syventävää tietoa ja lisää sinistä energiaa.

22 e, sis. alvn ja kurssimateriaalin

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 29.10. Ilmoittautuminen on avoinna nyt ja aina  2.11  asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.