Ladataan Tapahtumat

Lue tarkemmin Kultaisen Atlantiksen tähtikoulusta >>

Sirius

Sirius on edelläkävijä ja auttaja uuteen henkiseen teknologiaan, parantamiseen, monenlaiseen tietoon ja lukemattomiin taitoihin sekä puhtaaseen, varauksettomaan rakkauteen. Siriuksen ylösnoussut aspekti Lakumay on tämän universumin sakraalichakra, jonka avulla voimme kehittää omaa chakraamme toimimaan korkeammassa värähtelyssä ja nostamaan kaikki ihmissuhteemme varauksettomaan rakkauteen.

Siriuksella säilytettään Kristusvaloa sen korkeimmassa värähtelyssä, ja voimme yhdistyä sen viisauteen, parantavaan, kohottavaan energiaa ja rajattomaan rakkauteen Siriuksen enkeleiden ja Kristusvalon lohikäärmeiden avulla.

Siriuksella on valtavia valon oppilaitoksia, ja sen lohikäärmeet saattavat sinne opiskelijoita kaikkialta universumista. Siriuksella voi saada tietoa ja ymmärrystä mm. kristalleista, pyhästä geometriasta, parantamisesta ja korkeavärähteisestä teknologiasta.

Sirius II

Sirius I -kurssin käyneille.

Sirius on itse asiassa kolmen eri tähden kokonaisuus, ja tällä 2. tason kurssilla luot yhteyden niihin kaikkiin. Sirius A ja B ovat olleet jo pitkään tuttuja, ja viime vuosina myös Sirius C on yhdistetty maan energiaan, jotta voimme hyötyä sen ihanasta, tasapainottavasta energiasta.

Siriuksen oppilaitoksissa voi opiskella hyvin pitkälle edistyneitä asioita. Siriuksen mestarit tuovat Alkulähteestä henkistä teknologiaa ja pyhää geometriaa, ja madaltavat sen värähtelyä niin, että sitä voidaan opiskella Siriuksen oppilaitoksissa. Lisäksi monet ylösnousseet mestarit ja universaalit enkelit opettavat Siriuksella omaa erikoisalaansa, esimerkiksi Hilarion, Kuthmi ja Kumeka.

Videoluento antaa syventävää tietoa Siriuksesta ja sen mahtavista mahdollisuuksista.

Visualisaatiossa yhdessä lordi Voosloon kanssa nostat yhteytesi Siriuksen ja Lakumayn energiaan vielä korkeampaan värähtelyyn, jotta saat pääsyn siihen tietoon ja energiaan, joka vie sinua eteenpäin omalla ylösnousemustielläsi. Tämä on hyvin korkeavärähteinen visualisaatio, joka yhdistää sinut 9. ulottuvuuden energioihin.

Toinen visualisaatio on työskentelyvisualisaatio, jonka avulla voit opiskella haluamaasi asiaa Siriuksen valon oppilaitoksissa mestareiden opastuksella. Oppimaasi ja oivaltamaasi voit soveltaa omassa elämässäsi ja auttaa sen avulla halutessasi myös muita.

Tehtävien avulla tuot energiaa ja oppimaasi arkiseen elämääsi. Tehtävät auttavat maadoittamaan energian ja ymmärtämään sitä paremmin tällä tasolla.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • työkirja/tehtäviä pdf-tiedostona
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat käyttöösi koko kurssiaineiston, ja ehdotuksen missä järjestyksessä ja miten voit sitä hyödyntää.

Hinta

22 e, sis. alvn ja kurssimateriaalin

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 8.10. Ilmoittautuminen on avoinna 11.10 asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.