Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Lue tarkemmin Kultaisen Atlantiksen tähtikoulusta >>

Venus

Venus tuo rakkautta suoraan Alkulähteestä tätä universumia varten. Venus on universumin sydänchakra, ja jokainen, jonka sydän värähtelee viidennessä ulottuvuudessa, voi tuoda korkeaa rakkaudellista energiaa sieltä suoraan sydämeensä.

Korkeammassa värähtelyssä parantaminen ja luomistyöskentely tapahtuvat rakkauden kautta. Avoin sydän, jonka kautta rakkaus virtaa, toimii yhteistyössä kaikkien muiden chakrojen kanssa, ja lisäksi mahdollistaa rakastavat yhteydet kaikkiin eläviin olentoihin.

Monet ylösnousseista mestareista, jotka työskentelevät kanssamme, ovat kotoisin Venukselta, kuten Jeesus, Sanat Kumara, Maria Magdaleena ja Lady Nada.

Venus I

Saat tietoa Venuksesta videoluentona ja yhteenvedon aiheesta pdf:nä. Harjoituksien avulla lisäät Venuksen kosmista rakkautta omaan elämääsi, läheisillesi ja planeetalle.

Visualisaatiossa aktivoit yhteyden sydämestäsi Kosmiseen sydämeen, Venukseen, niin että se pysyy jatkuvasti toiminnassa. Ihanat Venuksen lohikäärmeet ja enkelit kylvettävät sinua korkeassa, lempeässä rakkauden energiassa.

Toisessa visualisaatiossa tuot korkeimman rakkauden parantavan, uudistavan energian kehoihisi ja chakroihisi. Venuksen kautta saat Alkulähteen rakkautta niin korkeassa värähtelyssä kuin voit ottaa vastaan. Rakkauden täyttäessä olemuksesi eri puolia ne asiat, mitkä perustuvat rakkauden puutteeseen, alkavat hälvetä.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento ja harjoituksia
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat videoluennon, ensimmäisen visualisaation ja harjoituksia. Kolmantena päivänä aloituksesta aukeaa toinen visualisaatio ja saat lisää vinkkejä miten energiaa voit hyödyntää omassa elämässäsi. Kaiken aineiston voit tallettaa halutessasi itsellesi.

Kurssin jälkeen voit aloittaa Venus II -kurssin, joka tuo syventävää tietoa ja lisää mahtavia energioita suoraan Kosmisesta sydämestä.

Hinta

22 e, sis. alvn ja kurssimateriaalin

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 12.9. Ilmoittautuminen on avoinna 16.9 asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.